Jennifer Aniston crede ca Brad Pitt este „minunat“. Ce spune despre ceilalti fosti iubiti

1
De Maria Constantin
20 ian. 2022

Orice barbat care a avut onoarea de a deveni sotul actritei este cu siguranta un norocos, chiar daca aceste casnicii nu au durat.

Jennifer Aniston a dovedit, de-a lungul anilor, ca fostii ei iubiti ii sunt cei mai buni prieteni. Stylecaster.com trece in revista modul in care au evoluat relatiile vedetei din „Friends” cu cei care i-au fost soti.

Jennifer Aniston a fost casatorita de doua ori. Mai intai cu Brad Pitt, din 2000 pana in 2005, apoi cu Justin Theroux, din 2015 pana la sfarsitul lui 2017.

Actrita a mai avut o relatie cu muzicianul John Mayer, intre 2008 si 2009, iar anterior cu actorul Tate Donovan, intre anii 1995 si 1998.

Despre divortul de Brad Pitt: „Nimeni n-a facut nimic gresit”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brad Pitt (@bradpitt_fp)

Dupa divortul din 2005 in presa au aparut speculatii ca Brad Pitt a inselat-o pe Aniston cu Angelina Jolie, cu care a inceput sa se intalneasca imediat dupa despartirea lor. Jennifer Aniston a lamurit subiectul in 2015, cand a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Nmeni n-a facut nimic gresit. Stiti ce spun? Se mai intampla.”

Actrita a spus atunci ca ea si Pitt nu tineau zilnic legatura. „Dar ne dorim unul altuia tot ce e mai bun”, a precizat ea.

„Domnul Pitt a fost minunat”

De atunci, Aniston a vorbit numai de bine despre primul sau sot, iar ei au ramas buni prieteni. In 2016, Pitt a sunat-o pe Jennifer dupa moartea mamei sale – aceasta a fost prima data dupa cativa ani cand cei doi au vorbit direct.

„Brad a contactat-o pe Jen dupa ce mama ei a murit, iar ea a fost emotionata ca el isi dadea seama cat ii era de greu”, a declarat o sursa pentru Us Weekly.

„Brad isi dorea sa fi trecut intr-o maniera mai potrivita peste sfarsitul mariajului lor. I-a cerut iertare lui Jen cu mult timp in urma, iar ea i-a dat-o”, a mai spus sursa mentionata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DOLCE MAGAZINE (@dolcemag)

Dupa semnul de pace pe care i l-a oferit fostei sotii, Brad Pitt s-a numarat chiar printre invitatii la ziua de nastere a acesteia, in 2019, cand vedeta a implinit 50 de ani. Iar anul trecut, fostul cuplu a ajuns, se pare, in cea mai buna faza a prieteniei, Aniston numindu-l pe Pitt „guest starul” ei favorit din serialul „Friends”. „Domnul Pitt a fost minunat”, a spus actrita, amuzata, intr-un interviu pentru Acces Hollywood la care au participat fostele colege Courteney Cox si Lisa Kudrow.

Justin Theroux, acelasi tipar

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @jenxaniston.fan

Relatia vedetei cu al doilea sot urmeaza acelasi tipar. Aniston si Theroux si-au anuntat despartirea in 2018, dupa un mariaj de doi ani si sase ani impreuna. In comunicatul pe care l-au transmis, ei au precizat ca raman cei mai buni prieteni si ca vor continua sa-si pastreze dragostea pe care o au unul pentru celalalt.

„Aceasta decizie a fost una mutuala si luata din dragoste la sfarsitul anului trecut. Suntem doi cei mai buni prieteni care au decis sa o ia pe drumuri separate ca si cuplu, dar care vor avea grija sa-si continue prietenia”, au anuntat ei.

Brad Pitt e gelos: Jennifer Aniston a ramas mai apropiata de fostul sot, Justin Theroux, decat de el

„In mod normal am fi facut asta in privat, dar dat fiind ca industria zvonurilor nu ar fi rezistat ocaziei de a specula si de a inventa, am vrut sa prezentam direct adevarul. Orice altceva se scrie despre noi si nu provine direct de la noi, este fictiunea altcuiva. Mai presus de orice, suntem decisi sa pastram profundul respect si iubirea pe care le avem unul pentru celalalt”, au mai scris cei doi.

Explicatiile lui Theroux

La aproape patru ani de la despartire, Theroux a vorbit despre relatia lor intr-un interviu pentru Esquire, dezvaluind ca inca tin legatura pe FaceTime si prin mesaje. „Nu vorbim in fiecare zi, nu am avut o despartire dramatica si ne iubim. Sunt sincer cand spun ca pretuiesc prietenia noastra”, a spus el.

„Nu puteam fi impreuna si sa ne aducem mai departe bucurie si prietenie. Ea ma face sa rad foarte, foarte mult. E o persoana amuzanta. Pentru mine ar fi o pierdere daca n-am tine legatura. Si imi place sa cred la fel despre ea”, a mai spus actorul.

„Cred ca atunci cand te pricepi la relatii – si asta-s eu, sunt singur – daca iubesti o persoana in acelasi fel in care ai iubit-o cand aveati o relatie, o vei iubi la fel si cand nu mai sunteti intr-o relatie”, a adaugat el.

Foto: Shutterstock.com