Brad Pitt e gelos: Jennifer Aniston a ramas mai apropiata de fostul sot, Justin Theroux, decat de el

1
De Maria Constantin
23 dec. 2021

Desi au in comun divortul de Jennifer Aniston, relatiile actritei cu Brad Pitt si Justin Theroux nu sunt la fel.

Potrivit Style Caster, Jennifer Aniston este mai apropiata de ultimul ei sot decat de primul. Iar acesta din urma nu-i deloc incantat.

Lui Pitt, care a divortat de Aniston in 2005, dupa o relatie de sapte ani si un mariaj de cinci ani, ii este dificil sa vada ca fosta lui sotie pastreaza o legatura atat de buna cu Theroux.

„E greu pentru Brad sa o vada pe Jen atat de prietenoasa cu Justin. Posibilitatea ca Jen sa se apropie de Theroux il ustura, cu siguranta”, a spus, pe 20 decembrie, o sursa pentru OK! Magazine.

Brad Pitt e mai dragut cand il roade gelozia

Desi un reprezentant al actritei a negat orice tensiune in acest trio, sursa mentionata insista ca legatura dintre Aniston si Theroux il irita pe Pitt.

Persoana care a vorbit pentru publicatia citata a spus ca Brad este foarte mandru ca are o relatie stransa cu Aniston. Problema e ca si Theroux are acelasi statut; pe 7 decembrie, el a postat pe Instagram o fotografie cu actrita stand pe piciorul lui, dupa reuniunea speciala a echipei de la „Facts of Life”. Sursa a spus ca pe Pitt l-a scos din sarite acest instantaneu.

Jennifer Aniston nu are o problema sa arate ca ea si Theroux sunt cei mai buni prieteni, dar i se pare „dragut” ca Pitt este gelos pe aceasta relatie.

Cei mai buni prieteni

Jennifer Aniston si Justin Theroux si-au anuntat despartirea in 2018, dupa o casnicie de doi ani si o relatie de sase ani. In declaratia pe care au transmis-o atunci, ei au subliniat ca sunt „cei mai buni prieteni” si vor continua sa pastreze dragostea pe care o au unul pentru celalalt.

„Decizia a fost mutuala si luata cu dragoste la sfarsitul anului trecut. Suntem cei mai buni prieteni care au decis sa-si desparta drumul ca pereche, dar urmarim sa ne continuam prietenia infloritoare”, au scris ei atunci.

Brad Pitt in actiune: Starul a facut singur cascadoriile din noul lui film, „Bullet Train“

„In mod normal am fi facut asta in mod privat, dar dat fiind ca industria zvonurilor nu ar fi rezistat ocaziei de a specula si de a inventa, am vrut sa va comunicam direct adevarul. Orice altceva care se scrie si nu vine direct de la noi este povestea altcuiva. Mai presus de tot, suntem determinati sa pastram cel mai adanc respect si dragostea pe care o avem unul pentru celalalt”, au transmis cei doi actori.

Theroux o iubeste pe Aniston ca atunci cand erau impreuna

La aproape patru ani de la despartirea lor, Theroux a vorbit intr-un interviu pentru Esquire despre prietenia care il leaga de fosta sotie, dezvaluind ca tin legatura pe FaceTime si isi trimit mesaje.

„Nu vorbim in fiecare zi, dar ne sunam. Stam pe FaceTime. Ne scriem. Va place sau nu, noi nu am avut o despartire dramatica si ne iubim. Sunt sincer cand spun ca pretuiesc prietenia noastra”, a spus el.

„Nu putem fi mereu impreuna si totusi ne oferim unul altuia bucurie si prietenie. Ea ma face sa rad foarte, foarte mult. E o persoana amuzanta. Pentru mine personal ar fi fost o pierdere daca n-am fi tinut legatura”, a mai spus Theroux.

„Cred ca atunci cand devii priceput la relatii – si aici sunt eu, singur – daca iubesti o persoana in acelasi mod in care ai iubit-o cand erai intr-o relatie, esti dator sa o iubesti la fel si in afara relatiei”, a explicat el.

Foto: Getty Images.