Jennifer Aniston, la un pas sa renunte la actorie dupa acest rol coplesitor

1
De Maria Constantin
14 ian. 2021

Actrita a dezvaluit ca s-a gandit sa-si incheie cariera dupa un rol extrem de dificil. Singura consolare era ca ar fi avut mai mult timp pentru hobby-ul ei.

Jennifer Aniston a devenit celebra in 1988, dupa ce a dansat intr-un clip publicitar pentru McDonald’s, intitulat „Mac and Me”. Astazi toata lumea o stie pentru ca a interpretat-o pe Rachel Green in „Friends” si, mai recent, pe Alex Levy in „The Morning Show”. Si chiar daca acum este una dintre cele mai importante actrite de la Hollywood, cariera sa a trecut printr-un moment de cumpana, scrie Women’s Health.

Vedeta a dezvaluit in podcast-ul SmartLess, in care a discutat cu Jason Bateman, Sean Hayes si Will Arnett, ca in ultima vreme a simtit ca a venit momentul sa-si incheie cariera de actrita: „Trebuie sa spun ca in ultimii doi ani mi-a dat prin cap, ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata”, a spus ea, adaugand ca profesia sa a lasat-o fara vlaga si nu stia daca o mai atragea.

Ceva s-a intamplat inainte de rolul din „The Morning Show”

Jennifer a spus ca aceasta criza a survenit dupa un rol epuizant, fara sa dea detalii. A mentionat doar ca era „un proiect nepregatit” de care s-a ocupat inainte de a juca in „The Morning Show”.

Ce a invatat Jennifer Aniston de la parintii sai: Vedeta a jurat ca nu va fi ca ei

Conform IMDB, singura productie care apare in dreptul actritei inainte ca ea sa joace in „The Morning Show” a fost „Excuse me”.

Intrebata ce ar fi facut daca ar fi renuntat la actorie, Jennifer Aniston a raspuns ca i-ar fi placut sa-si incerce aptitudinile in design interior, de care este pasionata. „Imi place. Este locul meu fericit”, a spus ea.

Foto: Getty Images.