Ce a invatat Jennifer Aniston de la parintii sai: Vedeta a jurat ca nu va fi ca ei

1
De Maria Constantin
11 sept. 2020

Copilaria intr-o casa in care nu se simtea in siguranta i-a modelat pentru toata viata caracterul actritei americane.

Intr-un interviu pentru revista Interview, Jennifer Aniston a discutat cu Sandra Bullock despre cum s-au cunoscut si despre noul ei serial, „The Morning Show”.

Bullock a fost curioasa apoi sa afle cum reuseste Aniston sa exprime atata pozitivitate in munca si in viata ei personala. „Ce te face sa ramai optimista si sa nu te descurajezi cand lucrurile nu merg cum trebuie?”, a intrebat-o Sandra.

„Nu vreau sa fiu asa”

Aniston i-a raspuns ca ea crede ca totul se explica prin felul ca a crescut intr-un camin destabilizat, in care nu se simtea in siguranta. „Sa vad niste adulti care nu erau intelegatori unul cu celalalt si sa asist la unele lucruri urate din comportamentul uman m-a facut sa gandesc: ‘Nu vreau sa fac asta. Nu vreau sa fiu asa. Nu vreau sa traiesc aceasta senzatie pe care o am in corp acum. Nu vreau ca nicio persoana cu care intru in contact sa simta vreodata asa ceva'”, a explicat actrita in varsta de 51 de ani.

„Asa ca eu cred ca trebuie sa le multumesc parintilor. Poti sa fii furios, poti sa fii un martir sau poti sa spui: am lamai? Sa facem limonada”, a mai spus Jennifer.

Dieta lui Jennifer Aniston: pe ce alimente se bazeaza dimineata, la pranz si la cina

Parintii vedetei, John Aniston si Nancy Dow, s-au despartit cand ea era copil. Tatal sau a jucat in „Days of Our Lives”, iar mama a aparut in mai multe seriale si filme, mentioneaza TODAY. Ea a murit in 2016.

Sandra Bullock a fost de acord cu explicatia colegei sale mai tinere. Actrita in varsta de 56 de ani a spus ca ea crede ca, uneori, lucrurile care dezechilibreaza viata unui om „te pot duce la fund sau te pot mobiliza pentru a te schimba si a te descurca mai bine”.

Foto: Instagram – @jenniferaniston