Jennifer Lopez a luat lectii de pole dancing pentru noul film Hustlers: Iata imaginile din culise!

1
De Irina Constantin
12 sept. 2019

Arta cere sacrificii, iar actorii sunt gata oricand sa confirme acest lucru. Pentru cel mai nou film in care joaca, J. Lo s-a umplut de vanatai!

Jennifer Lopez s-a pregatit intens pentru „Hustlers”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Actrita joaca rolul unei stripperite profesioniste, pe nume Ramona Vega. Ea trebuie sa o invete pe incepatoarea Destiny, interpretata de Constance Wu, arta frumoasa, dar dificila, a dansului la bara.

5 lectii pretioase pe care Jennifer Lopez le-a invatat de-a lungul carierei sale

Pentru a fi cat mai convingatoare in scenele din film, Jennifer si-a luat in serios rolul si a apelat la lectii de pole dancing. Actrita a exersat miscarile de baza alaturi de coregrafa Johanna Sapakie, care a invatat-o sa faca totul ca o profesionista.

„Ar putea fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am facut pentru un film”, a spus Jennifer Lopez.

Actrita a explicat ca, de-a lungul carierei sale, a invatat sa faca multe lucruri noi si s-a ranit de multe ori. Taieturile, zgarieturile si loviturile nu o sperie, insa J. Lo a recunoscut: „Niciodata nu am avut atat de multe vanatai ca acum!”.

Jennifer a documentat calatoria sa in lumea pole dancing-ului intr-un videoclip postat pe canalul ei de YouTube. Actrita si-a inceput fiecare antrenament cu miscari de stretching, foarte importante pentru evitarea accidentarilor grave. Apoi, J. Lo si-a pus pantofii cu tocuri imense si a trecut la treaba!

De ce arata Jennifer Lopez mereu atat de bine: secrete dezvaluite de make-up artistul ei

Cu toate ca a fost dificil, Jennifer Lopez a ascultat cu mare atentie explicatiile Johannei, care a incurajat-o pe tot parcursul lectiilor.
J. Lo joaca in „Hustlers” alaturi de Cardi B, fosta stripperita

„Ea se descurca excelent, intr-adevar, insa i-a luat ani de zile sa studieze si sa ajunga la acest nivel. Johanna incearca sa ma invete totul in aproximativ 6 saptamani”, a spus Jennifer despre Cardi B, partenera ei de scena.

Cardi B a dansat in cluburi, inainte sa isi inceapa cariera muzicala, asa ca se simte foarte confortabil in rolul ei.

Secretele lui Jennifer Lopez pentru o viata sanatoasa

Dupa ce a invatat aspectele tehnice de baza, Jennifer a spus ca vrea sa lucreze mai mult la atitudine. Personajul ei este o stripperita profesionista, care le da lectii celorlalte fete, asa ca trebuie sa fie convingatoare. „Trebuie sa fiu sexy, sa ma misc ca si cum am facut asta toata viata. Ca si cum o fac pentru bani!”, a spus J. Lo.
„Hustlers” este inspirat dintr-o poveste reala

Actiunea filmului se petrece in New York si a fost inspirata dintr-un caz real. Un grup de stripperite se razbuna pe clientii lor, oamenii de afaceri de pe Wall Street, furandu-le averile uriase. Cazul a circulat intens in presa in urma cu cativa ani si se pare ca a dat nastere unui film cu o distributie exceptionala.

„Hustlers” poate fi urmarit in cinematografele din tara incepand cu data de 27 septembrie 2019.

Foto: Getty Images.