Jennifer Lopez a sters de pe Instagram pozele cu fostul logodnic, Alex Rodriguez

1
De Maria Constantin
17 aug. 2021

Despartirea dintre J.Lo si Alex Rodriguez nu s-a produs in cele mai bune conditii.

Jennifer Lopez e hotarata sa-si renege trecutul pe care il imparte cu Alex Rodriguez. Potrivit Page Six, cativa admiratori ai cantaretei au observat sambata ca aceasta a sters de pe Instagram mai multe imagini cu fostul ei iubit si ca pe contul vedetei nu mai exista nicio urma a fostului jucator de baseball.

Lopez i-a dat si unfollow celui cu care urma sa se casatoreasca, scrie publicatia citata de Harper’s Bazaar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Printre postarile sterse se numara si o inregistrare video cu un buchet urias de flori pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Rodriguez anul acesta, de Ziua Indragostitilor, si mai multe poze cu ei la ceremonia de investire in functie a presedintelui american Joe Biden.

Jennifer Lopez spune ca nu s-a simtit niciodata mai bine: „Este cea mai buna perioada din viata mea“

Pe pagina artistei au ramas postarile de la acelasi eveniment in care apare singura, in timp ce canta melodiile „This Land Is Your Land” si „America the Beautiful”.

Rodriguez poate fi vazut doar in cateva postari de familie in care apar si fiicele lui, Ella si Natasha, noteaza People.

A-Rod nu renunta la J.Lo

Alex Rodriguez inca o urmareste pe Instagram pe fosta lui logodnica si nu a sters niciuna dintre postarile in care apar impreuna.

Lopez si Rodriguez s-au despartit oficial in 2021, dupa o relatie de doi ani. Desi initial el si-a exprimat speranta ca se vor impaca, o sursa a declarat in iunie pentru Entertainment Tonight ca nici el nu mai credea ca pot fi impreuna. „Cand s-au despartit prima oara, el isi dorea ca lucrurile sa mearga intre ei si se agata de speranta ca el si J.Lo se vor impaca. Acum s-a impacat cu ideea ca s-a terminat”, a spus sursa.

De la un fost logodnic, la altul

La scurt timp dupa ce a rupt logodna cu A-Rod, Lopez a reluat legatura cu fostul ei iubit si logodnic Ben Affleck. La inceputul lunii mai, ei s-au bucurat de o vacanta intr-un complex turistic din Big Sky, in statul american Montana. „Ben si Jen au petrecut cateva zile impreuna in Montana. Au fost doar ei. Big Sky este un loc special pentru Ben”, a spus atunci o sursa pentru Us Weekly.

Jennifer Lopez e in culmea fericirii dupa ce l-a regasit pe Ben Affleck: Relatia lor e puternica

La sfarsitul lunii iulie, cantareata a postat pe Instagram o imagine in care Affleck o imbratisa si cei doi se sarutau.

Recent, cuplul a fost vazut in cateva randuri cautand o locuinta in Los Angeles, unde artista s-a mutat din Miami in aceasta vara.

Mai multe surse au declarat ca Lopez si Affleck sunt indragostiti „la nebunie” si ca se inteleg perfect.

Foto: Instagram/@arod