Jennifer Lopez e in culmea fericirii dupa ce l-a regasit pe Ben Affleck: Relatia lor e puternica

1
De Maria Constantin
18 iul. 2021

Cele doua staruri au fost vazute recent in Hamptons, New York, unde au petrecut mai mult timp impreuna.

Legatura dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck devine tot mai puternica in fiecare zi. O sursa a declarat in aceasta saptamana pentru People ca relatia lor e foarte puternica si ca vedeta in varsta de 51 de ani este „din cale-afara de fericita” cu Affleck.

Cantareata si actorul in varsta de 48 de ani au fost vazuti sambata plimbandu-se in Hamptons, Long Island (New York). Ei au fost insotiti de gemenii de 13 ani pe care artista ii are din casatoria cu fostul sot Marc Anthony.

„Cei doi erau impreuna cu familiile si prietenii si au planuit mai multe activitati, inclusiv iesiri la plaja, plimbare cu barca si un gratar”, a dezvaluit o sursa pentru People.

Ben este fericit cu Jen

Lopez si Affleck s-au regasit dupa ce amandoi s-au despartit de partenerii lor – cantareata si actrita s-a despartit anul acesta de logodnicul ei, Alex Rodriguez, iar Ben a rupt relatia cu Ana de Armas.

„Ben arata mereu foarte fericit cand e cu Jen”, a spus o sursa pentru People. „Ea sta cat mai mult timp posibil cu Ben”, a declarat alta sursa pentru aceeasi publicatie.

Fiecare i-a cunoscut pe copiii celuilalt, iar Lopez ia acum in considerare sa se mute din Miami la Los Angeles, unde locuieste Affleck.

„Ben ii cunoaste incetul cu incetul pe copiii ei, iar fiul lui petrece, de asemenea, timpul cu Jennifer si cu copiii ei”, a spus o sursa in aceasta saptamana.

Jennifer Lopez si Ben Affleck, indragostiti si nedespartiti: Cei doi s-au sarutat la o petrecere

Ben Affleck are trei copii cu fosta lui sotie, actrita Jennifer Garner: un baiat, Samuel, in varsta de noua ani, si doua fete, Seraphina (12 ani) si Violet (15 ani).

Plimbare la Hollywood

Escapada cuplului in Hamptons survine la numai o zi dupa ce vedetele au fost vazute plimbandu-se in apropierea studiourilor Universal din Hollywood cu copiii lor.

Potrivit Page Six, Jennifer Lopez era imbracata casual, cu un top alb, pantaloni crem largi si pantofi sport albi, si era insotita de Max si Emme.

Jennifer Lopez spune ca nu s-a simtit niciodata mai bine: „Este cea mai buna perioada din viata mea“

Affleck purta un tricou alb, hanorac gri si jeansi negri si era incaltat cu pantofi sport gri. Spre deosebire de iubita lui, actorul, care era insotit de fiul sau, Samuel, nu a renuntat la masca de protectie.

Se cunosc de aproape 20 de ani

Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au inceput prima data relatia in iulie 2002, iar in noiembrie s-au logodit. Ei au amanat nunta pe care o planuiau in septembrie 2003, iar in ianuarie 2004 au rupt logodna.

O sursa a declarat, insa, in mai pentru People ca relatia lor de acum este diferita. „A trecut timpul, iar acum sunt diferiti, au copii”, a spus aceasta.

Foto: PR.