Jennifer Lopez si Ben Affleck nu se mai ascund: Vedeta a postat o imagine in care se saruta

1
De Maria Constantin
28 iul. 2021

Dupa o perioada de „tatonare”, relatia dintre cele doua staruri a devenit publica. J.Lo a confirmat-o cu o imagine postata pe Instagram.

Ben Affleck si Jennifer Lopez sarutandu-se, o ipostaza in care au fost vazuti doar atunci cand au fost fotografiati pe furis. Cei doi au evitat pana acum sa se afiseze impreuna, insa, cu timpul, au oferit destule indicii care atestau ca relatia lor e serioasa. Jennifer Lopez spulbera acum orice indoiala, postand pe Instagram o fotografie in care Ben Affleck o imbratiseaza si o saruta.

Foto: Instagram/@jlo

Imaginea publicata de Elle a fost facuta pe un iaht, la Saint Tropez, in ziua in care artista a implinit 52 de ani. „E ziua mea… 52… ce sa faci…”, a scris ea.

Primul sarut pe Instagram

Lopez a mai postat cateva cadre in care apare intr-un costum de baie din doua piese, cu imprimeu geometric in rosu si galben, purtand o palarie de matase pe cap si cu un sal lung, multicolor si semitransparent, pe umeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Vedeta a postat si un clip video in care arata senzational, scrie Elle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J.Lo si Affleck au aparut impreuna si intr-un montaj foto postat pe Instagram dupa petrecerea pe care actrita Leah Remini a organizat-o de ziua ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Fotografia postata de Lopez este, insa, prima de pe Instagram in care ea si Affleck apar sarutandu-se si survine la doua luni dupa ce s-a speculat prima data ca acestia ar fi impreuna.

La inceputul lunii mai, J.Lo si Affleck s-au bucurat de o vacanta intr-un complex turistic din Big Sky, in statul american Montana. „Ben si Jen au petrecut cateva zile impreuna in Montana. Au fost doar ei. Big Sky este un loc special pentru Ben”, a spus atunci o sursa pentru Us Weekly.

Proaspat reindragostiti

O alta sursa, citata de E!, a declarat ca Lopez si Affleck sunt fericiti, chiar daca stau la distanta unul de celalalt: „N-au nicio problema sa se vada cand pot. Ben e fericit sa faca parte din viata ei la Miami, unde au petrecut mult timp acasa si relaxandu-se. Au avut cateva zile minunate care s-au simtit bine.”

Jennifer Lopez e in culmea fericirii dupa ce l-a regasit pe Ben Affleck: Relatia lor e puternica

Ulterior, Jennifer Lopez s-a mutat din Miami si a fost vazuta vizitand mai multe proprietati scoase la vanzare in Los Angeles, insotita de copiii ei si de Ben Affleck.

„Isi petrec tot timpul liber impreuna si fiecare este o prioritate pentru celalalt. J.Lo s-a indragostit tare si in mod sigur la fel s-a intamplat si cu Ben”, a spus o sursa pentru Entertainment Tonight.

„Ben e un tip cool si face lucrurile in felul sau, iar J.Lo adora asta. Are viata lui si este celebru intr-un mod diferit decat este ea si nu incearca sa concureze deloc cu ea. Se sustin si se iubesc”, a mai spus sursa mentionanta.

Foto: PR.