Jennifer Lopez si Ben Affleck se muta impreuna: Cum arata casa de 50 de milioane de dolari in care vor locui

1
De Maria Constantin
25 mart. 2022

Relatia dintre cele doua staruri trece la un nivel avansat: Lopez si Affleck au cumparat o casa in care vor locui impreuna.

J-Lo si Ben Affleck au platit cel putin 50 de milioane de dolari pentru noua lor casa, o proprietate de doua hectare din cartierul Bel-Air din Los Angeles, scrie Style Caster.

O casa perfecta pentru doua familii

Potrivit TMZ, locuinta luxoasa a apartinut miliardarului texan Todd Lemkin, care a scos-o la vanzare la pretul de 65 de milioane de dolari. Dupa ce Ben si Jennifer au vazut-o si le-a placut, ei au batut palma cu Lemkin pentru 50 de milioane.

 J Lo & Ben Are Officially Moving in Together—See Their New $50M Mansion For Their Blended Family

Foto: Dirt.com via Zillow

Dotarile sunt la inaltimea pretului cerut: proprietatea include zece dormitoare, 17 bai, bucatarii, cinema, sala de fitness, piscina, practic tot ce este necesar pentru asigurarea unui stil de viata luxos.

Lopez si Affleck nu vor locui singuri la aceasta adresa, ei planuind sa-si aduca acolo familiile extinse, scrie TMZ.

Jennifer Lopez apara dovezile publice de afectiune

Surse citate de Us Weekly au declarat in iulie 2021 ca Lopez si Affleck vor locui impreuna „in curand”. „Ben si Jen petrec aproape fiecare seara impreuna cand nu lucreaza. Planuiesc sa se mute impreuna foarte curand”, a spus sursa.

 J Lo & Ben Are Officially Moving in Together—See Their New $50M Mansion For Their Blended Family

Foto: Dirt.com via Zillow

Ben si Jen, din nou impreuna

Cele doua staruri au avut o relatie din 2002 pana in 2004. Amandoi au copii din casnicii anterioare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Dupa despartirea de J. Lo, Ben Affleck s-a casatorit cu actrita Jennifer Garner, de care a divortat in 2018. Ei au trei copii – doua fiice, Violet (16 ani) si Seraphina (13 ani), si un baiat, Samuel (10 ani).

La randul ei, Jennifer Lopez are doi gemeni, Max si Emme, in varsta de 14 ani, cu cantaretul Marc Anthony, de care a divortat in 2014.

Dupa 17 ani, Lopez si Affleck si-au reluat relatia la doar cateva saptamani dupa ce artista s-a despartit de logodnicul ei, fostul jucator de fotbal american Alex Rodriguez.

Foto: PR.