Kate Middleton este pregatita de un expert pentru a deveni „Printesa de Wales”, urmasa Printesei Diana

1
De Maria Constantin
22 iun. 2022

Comparatiile dintre ducesa Kate si Lady Di nu vor inceta niciodata. Dar asta nu o deranjeaza pe sotia lui William, mai ales ca are de partea ei cel mai bun expert.

Ducesa de Cambridge spune ca sotul ei, William, o pregateste pentru a prelua titlul mamei sale, Printesa de Wales, scrie Page Six.

Un admirator i-a facut un compliment, pe 4 iunie, spunandu-i: „Sunteti pe cale sa deveniti o stralucitoare Printesa de Wales.” Kate i-a raspuns: „Foarte dragut. Sunt pe maini bune”, aratand spre sotul ei.

@royalfamilysupportersSo sweet 🥺🥰♬ original sound – royalfamilysupporters

Dialogul care a avut loc in timpul evenimentelor prilejuite de Jubileul de platina al Reginei Elisabeta a II-a, a devenit viral pe retelele de socializare.

Un titlu care inevitabil va veni

Atunci cand suverana Marii Britanii, in varsta de 96 de ani, va inceta din viata, Middleton (40 de ani), va primi titlul pe care l-a detinut Diana, potrivit British Heritage Travel Magazine.

Publicatia arata ca titlul ducesei se va schimba intrucat William (39 de ani) va fi numit Printul de Wales, titlul detinut actualmente de tatal sau, Printul Charles, si care ii revine, in mod traditional, primului membru masculin aflat pe linia de succesiune la tron.

Printul Charles va renunta la acest titlu cand va deveni regele Marii Britanii. In varsta de 73 de ani, el detine titlul din 1969.

Titlul pe care Kate Middleton il va purta cand Printul Charles va deveni rege

Cand Charles s-a casatorit cu Diana, la 29 iulie 1981, ea a devenit Printesa de Wales. Ei au devenit apoi parintii lui William, in iunie 1982, si al lui Harry, in septembrie 1984.

Cuplul s-a despartit in decembrie 1992, iar divortul a fost pronuntat in august 1996.

Potrivit site-ului casei regale, Regina, Charles si Diana au discutat daca Lady Di poate fi pastra titlul dupa divort. In cele din urma, au cazut de acord ca ea fie numita Diana, Printesa de Wales, fara titlul „Alteta Sa”.

Felul in care Kate o evoca pe Diana

Diana a murit tragic intr-un accident auto, in august 1997, la varsta de 36 de ani.

Charles s-a recasatorit in august 2005 cu Camila Parker Bowles, insa aceasta nu a preluat titlul de Printesa de Wales, ci pe cel de Ducesa de Cornwall.

De la intrarea in familia regala, Kate Middleton a omagiat-o in mai multe randuri pe Lady Di. Ea a purtat perlele Dianei la slujba tinuta in memoria Printului Philip in martie, iar recent a adoptat stilul printesei la Jubileul de platina.

Kate Middleton s-a casatorit cu Printul William in aprilie 2011 si au trei copii: Printul George, in varsta de opt ani, Printesa Charlotte, in varsta de sapte ani, si Printul Louis, in varsta de patru ani.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge