Kate Middleton mai vrea un copil: „William e ingrijorat. Ajung acasa si spun ‘Hai sa mai facem unul!’“

1
De Maria Constantin
24 feb. 2022

Ducesa de Cambridge adora sa-si creasca copiii. Desi in trecut a spus ca nu are planuri pentru extinderea familiei, isi doreste inca un copil.

In prima zi a turneului pe care il intreprinde singura in Danemarca, Kate Middleton s-a intalnit marti cu mai multi parinti si copiii lor, in timpul unei vizite la Universitatea din Copenhaga. Ea s-a informat la fata locului despre munca cercetatorilor din capitala daneza in cadrul proiectului Infant Mental Health Project, care isi propune sa promoveze sanatatea mentala a copiilor si relatiile sanatoase dintre acestia si parinti, relateaza People.

Ducesa care are trei copii – Printul George (opt ani), Printesa Charlotte (sase ani) si Printul Louis (trei ani) – a facut din sprijinirea cresterii copiilor unul dintre obiectivele sale. Fiind deseori inconjurata de copii mici si bebelusi, Kate a inceput sa fie stimulata de ideea de a avea un micut in familie.

„Ma face sa fiu ca o closca”, a marturisit ducesa despre munca sa cu copiii. „William se ingrijoreaza mereu cand vad copii sub un an. Ajung acasa si-i spun ‘Hai sa mai facem unul!'”, a dezvaluit ducesa.

William: „Nu-i dati sotiei mele vreo idee!”

Luna trecuta, in timpul vizitei cu familia in Lancashire, Printul William a glumit despre perspectiva de a avea inca un copil. In timp ce se fotografia cu cateva familii, cuplul s-a intalnit cu actorul britanic de comedie Alistair Barrie, sotia lui, Trudie, si fiica lor, Anastasia. Kate a tinut-o pe fetita in brate pentru o fotografie, spre deliciul tuturor celor prezenti, iar William a izbucnit in ras si a glumit: „Nu-i dati sotiei mele vreo idee!”.

In timp ce Kate le-o inapoia pe Anastasia parintilor ei, William a spus: „Sa n-o iei cu tine!”.

Ce crede Elisabeta a II-a despre viitoarea regina Kate Middleton

Intr-o vizita in Irlanda de Nord, in februarie 2019, Kate Middleton a marturisit ca si-a dorit inca un copil cand a intalnit un baietel adorabil in varsta de cinci luni. Tatal acestuia a intrebat-o direct: „Copilul numarul patru?”. Ducesa i-a raspuns razand: „Cred ca William va fi un pic ingrijorat.”

Indiciul care arata ca familia este completa

Un an mai tarziu, in ianuarie 2020, in timp ce ducii de Cambridge salutau multimea, intr-o vizita in Bradford, Josh Macpalce, un admirator al familiei regale, i-a spus lui Kate ca i-a trimis felicitari dupa nasterea fiecarui copil. „Nu cred ca William mai vrea vreuna”, i-a raspuns ea.

Cu toate ca ii plac enorm copiii si si-ar dori cat mai multi, exista un indiciu care arata ca familia ducilor de Cambridge este completa: Kate are deja mai multe coliere cu initialele celor trei copii, mentioneaza People.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge