Kate Middleton s-a suparat inainte de nunta cu William: secretul ei a fost dezvaluit pe ultima suta de metri

1
De Maria Constantin
18 feb. 2022

Ducesa de Cambridge a aratat perfect in ziua in care s-a casatorit cu Printul William. Cu doua luni inainte de eveniment, ea a fost nemultumita ca s-a aflat cine va realiza rochia sa de mireasa.

Cu cat se apropia mai mult ziua cea mare, cu atat se inteteau speculatiile despre rochia pe care urma sa o poarte Kate, mai ales ca evenimentul era considerat cea mai importanta nunta regala dupa cea a Printului Charles cu Diana.

Conform Marie Claire, Ducesa de Cambridge a avut mai multe intalniri secrete cu creatoarea de moda Sarah Burton, director de creatie al brandului Alexander McQueen, pe care a ales-o pentru „frumusetea maiestriei ei si respectul pe care il arata executiei traditionale si constructiei tehnice a pieselor vestimentare”.

Totusi, in ciuda eforturilor viitoarei ducese, numele designerului care urma sa creeze rochia de mireasa a fost dezvaluit de Sunday Times cu aproape doua luni inainte de nunta din aprilie.

Lacrimi la Palat

Potrivit revistei Marie Claire, Kate Middleton s-a suparat atunci – la urma urmei, ce mireasa nu ar fi deranjata ca rochia sa este dezvaluita inainte de a pasi spre altar?

„In spatele cortinei, cred ca asta a provocat niste lacrimi la Palat, fiindca Kate a facut tot ce putea pentru a pastra secreta rochia de mireasa”, a spus jurnalista Katie Nicholl in documentarul „Secrets of the Royal Dressmakers”, difuzat de postul britanic de televiziune Channel 5.

Cu toate acestea, oricat de nemultumita a fost pe moment, in ziua nuntii Kate a fost foarte fericita si a aratat perfect in rochia de mireasa creata de casa Alexander McQueen.

O farama a unui moment de istorie

Inainte de nunta cu Printul William, Kate Middleton s-a consultat pentru alegerea rochiei de mireasa cu una dintre cele mai influente figuri din lumea modei, Alexandra Shulman, fost redactor-sef al revistei Vogue.

Aceasta a povestit ca ducesa a dorit sa o consulte cu privire la alegerea designerului care va realiza rochia. „Era dornica sa asculte ce aveam de spus, a pus intrebari in timp ce evaluam candidatii. Era clar ca numele ales va fi unul britanic, dar nu era clar daca va fi un creator de moda sau cineva specializat in rochii de mireasa”, a povestit Shulman.

Kate Middleton nu are voie sa poarte aceste accesorii inainte de ora 18:00

„Am stat pe o canapea si am discutat diferite optiuni, cu zeci de fotografii imprastiate pe podea. In timp ce vorbeam, am inceput sa realizez ca favoritul meu era Alexander McQueen, un brand care in acel moment, la scurt timp dupa moartea oribila a lui McQueen, abia intrase pe mainile lui Sarah Burton. M-am gandit ca nivelul extrordinar de maiestrie si traditia lor de a lucra cu simbolismul vor fi la inaltime, ca Sarah si Catherine se vor intelege ca femei si ca ar fi grozav ca o casa de moda relativ netraditionala sa primeasca acest privilegiu. Nu am spus nimanui despre aceasta intalnire si nu am auzit nimic mai mult”, a mai povestit ea.

Alexandra Shulman este mandra ca a putut lua parte la decizia finala a ducesei. „Nu pretind ca as fi altceva decat una dintre numeroasele surse ale acestei decizii. Dar in acelasi timp sunt incantata sa fiu o mica farama in fotografia acestui moment special de istorie”, a marturisit fostul redactor-sef al Vogue.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge