Kate Middleton si Printul William au aniversat 10 ani de casnicie cu doua imagini romantice

1
De Maria Constantin
4 mai 2021

Ducele si ducesa de Cambridge au marcat a zecea aniversare a casatoriei lor publicand pe Instagram doua noi fotografii.

Doua imagini cu printul William al Marii Britanii si cu sotia lui, Kate, au fost date publicitatii cu o zi inaintea aniversarii a zece ani de cand s-au casatorit. Cele doua portrete au fost realizate in aceasta saptamana, la Palatul Kensington, de fotograful Chris Floyd.

Intr-una dintre fotografii, Kate zambeste in timp ce il imbratiseaza pe William, tinandu-si capul pe umarul lui, o ipostaza care evoca portretul lor de logodna, scrie People. Cea de-a doua imagine ii infatiseaza pe cei doi unul langa celalalt, iar printul o priveste pe Kate in timp ce aceasta se uita in departare.

Ducesa a purtat pentru sedinta foto o rochie de culoare bleu, cu motive florale, si celebrul inel de logodna pe care printul Charles i l-a oferit in 1981 mamei printului William, regretata Diana, cand si-au anuntat logodna.

William a ales o camasa si un pulover de culoare albastra si o pereche de pantaloni albastru inchis.

Kate si William, exponenti de baza ai familiei regale

Cuplul s-a casatorit la catedrala Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011. Ei au devenit parintii a trei copii – printul George (sapte ani), printesa Charlotte (sase ani) si printul Louis, care a implinit saptamana trecuta trei ani.

Kate si William si-au petrecut primii ani de casnicie in Tara Galilor de Nord, in timp ce printul a fost pilot de misiuni de cautare si salvare in armata britanica. Intre timp, ei au devenit exponenti de baza ai familiei regale, asumandu-si rolurile in conformitate cu linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Puterea imaginii: Kate Middleton lanseaza un album foto inspirat de pandemie

William si Kate si-au continuat indatoririle publice marti, in nord-estul Angliei, unde s-au intalnit cu beneficiarii organizatiei caritabile Cheesy Waffles Project (CWP). Aceasta ofera sprijin tinerilor cu dificultati de invatare, ajutandu-i sa capete deprinderile necesare pentru a se descurca la varsta adulta.

Intr-o discutie cu doi dintre tinerii care au primit premiile sustinute de ducele de Edinburgh, William a facut o referire emotionanta la bunicul sau, printul Philip, care a murit pe 9 aprilie, la varsta de 99 de ani. „Stiti ca a fost bunicul meu?”, i-a intrebat el. „Din pacate, a murit acum cateva saptamani. Ar fi fost foarte incantat ca ati primit premiile”, le-a spus William.

In cadrul vizitei, ducii de Cambridge s-au bucurat si de cateva clipe de relaxare, incercand cateva lovituri de golf pe terenul organizatiei, spre amuzamentul ducesei, scrie People.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal