Kate Middleton, un exemplu de stil si eleganta la Premiile BAFTA. Printesa a accesorizat tinuta cu cercei Zara

1
De Georgiana Dorobantu
20 feb. 2023

Printesa de Wales a dovedit inca o data ca este adepta brandurilor accesibile. Ea a purtat o pereche de cercei Zara la Gala Premiilor BAFTA, care a avut loc duminica noapte la Londra.

Kate Middleton, in varsta de 41 de ani, a participat alaturi de sotul sau, Printul William, in varsta de 40 de ani, la ceremonia de decernare a premiilor Bafta, desfasurata la Royal Festival Hall din Londra.

Printesa, care este mama a trei copii, a purtat o rochie Alexander McQueen cu un umar gol, pe care a purtat-o la acelasi eveniment din anul 2019.

Insa cerceii sai statement, de tip candelabru, au fost cei care au atras atentia.

Kate Middleton a ales o pereche de cercei accesibili de la Zara

Printesa de Wales, care este recunoscuta pentru dragostea ei fata de brandurile accesibile, poarta adesea piese Zara, si combina haine si accesorii ale unor branduri accesibile cu unele piese de designer.

Kate Middleton foloseste conturi secrete pentru a cere sfaturi despre neintelegerile cu William

Pe site-ul Zara, bijuteriile sunt descrise ca fiind „cercei in cascada cu flori”, iar pretul este de 89,90 lei. In prezent, stocul este epuizat online.

Este pentru prima data in ultimii trei ani cand cuplul regal participa la cel mai important eveniment al cinematografiei britanice. William este presedintele Bafta inca din 2010, iar Kate a participat pentru prima data la eveniment alaturi de sotul ei in anul 2017.

Ducesa de Cambridge a optand pentru un ruj roz delicat si machiaj al ochilor in stil smokey eye, precum si o coafura simpla si eleganta, cu parul dat dupa urechi.

Kate a ales o rochie Alexander McQueen pe care a purtat-o si la Premiile BAFTA din anul 2019

Ea a ales o tinuta in stil old Hollywood, purtand o rochie alba asimetrica semnata Alexander McQueen, unul dintre brandurile sale favorite.

Piese vestimentare care definesc stilul elegant al lui Kate Middleton. Cum sa te imbraci ca ea

Reprezentativa pentru stilul Printesei, rochia are un top strans pe corp, asimetric, cu un umar gol, si o fusta larga de tip A. Detaliul de tip esarfa pe un umar adauga un plus de eleganta, dar si noutate, rochiei pe care Kate a purtat-o si la Premiile Bafta din anul 2019.

Ducesa a accesorizat tinuta cu o pereche de manusi lungi din catifea neagra, ale brandului britanic Cornelia James, pantofi cu toc Aquazzura si un clutch Alexander McQueen.

Manusile lungi elegante sunt o noutate in ceea ce priveste stilul Ducesei, care nu a mai purtat in trecut un accesoriu similar. Potrivit stilistilor citati de femail.co.uk, manusile lungi elegante, cunoscute si sub denumirea „manusi de opera”, se numara printre accesoriile in tendinte ale acestui an.

Si alte staruri, printre care Sienna Miller, Olivia Rodrigo, Millie Bobby Brown sau Sydney Sweeney au purtat recent manusi de opera pe covorul rosu.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales