Katy Perry: „Am devenit mai puternica dupa ce am supravietuit celor mai negre zile din viata mea”

1
De Maria Constantin
9 aug. 2020

Vedeta a vorbit intr-un articol publicat de People despre anxietatea pe care a trait-o asteptand un copil in plina pandemie.

Pandemia ne-a complicat tuturor viata, iar Katy Perry s-a confruntat si ea cu provocari neasteptate in 2020. Vedeta a fost nevoita sa-si anuleze planurile de nunta si sa devanseze lansarea noului ei album, „Smile”, care va iesi pe piata in data de 28 august. „In fiecare zi ti se schimba optiunile si nu stii ce urmeaza. Mai ales cand esti insarcinata in timpul pandemiei, e un carusel de emotii”, a spus artista in varsta de 35 de ani intr-un articol publicat de People.

Perry a marturisit ca dupa ce a supravietuit „celor mai negri ani” din viata sa, este pregatatita sa infrunte tot ce vine. „Cu un partener minunat, cu o minte mai puternica si continuand sa lucrez, nu mai tresar din orice. Nu sunt de neatins sau de neinvins”, a spus artista care a invins depresia din ultimii ani cu o combinatie intre medicamente, terapie psihologica si sprijinul celor dragi.

Prinsa cu lansarea noului album, despre care spune ca este „plin de speranta, indarjire, bucurie si dragoste”, Katy Perry se gandeste cat de mult a evoluat din 2017 incoace, cand albumul „Witness” nu s-a bucurat de succesul materialelor discografice anterioare: „Dupa ce am urcat pe o racheta si o tineam numai in sus, o mica schimbare de traiectorie s-a simtit ca un cutremur”, a spus ea.

„Te simti ca si cum ai fi atacat”

In acea perioada, Perry a renuntat o vreme la relatia cu Orlando Bloom, incercand sa-si revina. „Au fost doi ani si jumatate in care incercam sa-mi regasesc drumul. E foarte usor pentru mine sa muncesc, sa muncesc, sa muncesc, dar a trebuit sa pornesc intr-o aventura mentala si spirituala”, a spus ea.

Vedeta a vorbit despre momentele cele mai grele din timpul depresiei, despre care a spus ca i s-au parut ca un „cosmar”. „Te simti ca si cum ai fi atacat si nu te poti trezi”, a marturisit ea.

Strategia pasilor marunti a ajutat-o sa faca fata presiunii. Ea a urmat si procesul Hoffman (un program de dezvoltare personala care dureaza o saptamana si care ii ajuta pe participanti sa-si sondeze sentimentele negative sendimentate inca din copilarie) si astfel a inceput sa se simta mai bine.

Katy Perry vrea ca fiica ei sa-si aleaga numele dupa ce se va naste

„Cum am reusit sa ma simt atat de puternica pana in punctul in care corpul meu era gata sa se prabuseasca? Toti avem discutii negative in mintea noastra care pot sa preia controlul. Trebuie sa apuci din nou volanul, eu asta am facut”, a spus artista americana.

„Vreau sa-mi traiesc viata”

Desi procesul de recuperare prin care a trecut era uneori insuportabil, Perry spune ca devastarea pe care a simtit-o a fost necesara pentru a-si schimba prioritatile. „M-a scos din cursa asta disperata de a fi mereu cel mai bun star pop, vreau doar sa fiu un om si sa am dimensiunea vietii”, a spus artista, adaugand ca isi doreste un viitor in care sa fie cu familia, sa aiba parte de iubire, sa rada si sa se bucure de confort.

„Acum vreau sa-mi traiesc viata si sa aduc viata in lume”, a spus Katy Perry. „A fost o adevarata aventura sa descopar recunostinta in aceasta durere, dar rezultatul a meritat”, a conchis ea.

Foto: Getty Images.