Katy Perry, despre despartirea de la inceputul relatiei cu Orlando Bloom: „M-a rupt in doua“

1
De Maria Constantin
18 aug. 2020

Dupa despartirea devastatoare pentru artista americana, Katy Perry si Orlando Bloom s-au impacat si acum asteapta primul lor copil.

Katy Perry si Orlando Bloom formeaza acum unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cantareata americana in varsta de 35 de ani a spus intr-un articol publicat de People ca despartirea din 2017 i-a ajutat sa construiasca relatia puternica de care se bucura acum.

„Este vorba despre o calatorie individuala care face ca totul sa fie mai bine. A trebuit sa decidem amandoi cum sa parcurgem separat acel drum pentru ca nu jumatatea mea sau a ta fac un intreg. Jumatatea mea lipsa si jumatatea ta lipsa fac acest intreg”, a spus Perry pentru People.

„Da, avem probleme”

Cantareata a dezvaluit ca o piesa de pe urmatorul ei album, „Smile”, intitulata „Champagne Problems” a fost scrisa special pentru a evoca problemele relatiei sale cu Bloom. „E un cantec care vorbeste despre cat de intens a fost si despre cat de multe lucruri am facut impreuna. Da, avem probleme. Toata lumea are provocari intr-o relatie”, a spus ea.

„Daca e o relatie serioasa, te va provoca sa dai tot ce ai mai bun. Chiar il inteleg pe Justin Timberlake cand spunea ‘Esti oglinda mea’, pentru ca este adevarat. Iti scoate in fata toate aceste lucruri despre tine pe care nu le poti vedea”, a mai spus artista.

Intr-un interviu cu realizatorul de radio Tom Power, Katy Perry a spus ca dupa ce s-a despartit de Orlando Bloom s-a simtit foarte vulnerabila si a infruntat depresia. Perry a mai spus ca nu a avut un sentiment de implinire dupa lansarea unui album si se confrunta cu o lipsa de inspiratie in cariera in timp ce avea probleme de sanatate mentala, relateaza Harper’s Bazaar.

„Recunostinta mi-a salvat viata”

„Cariera mea era pe o traiectorie ascendenta si tot urca, apoi am avut o mica schimbare, care din afara poate nu parea uriasa, dar pentru mine a fost seismica. M-a rupt in doua, efectiv. M-am despartit de iubitul meu, care acum va fi tatal copilului meu. Abia asteptam lansarea urmatorului meu album. Dar validarea nu m-a ajutat si m-am prabusit”, a marturisit vedeta.

Katy Perry: „Am devenit mai puternica dupa ce am supravietuit celor mai negre zile din viata mea”

Katy Perry a mai spus ca, pe langa problemele din cariera si despartirea de Bloom, s-a confruntat cu o criza emotionala puternica. „A fost foarte important pentru mine sa fiu distrusa pentru a-mi regasi completarea intr-un mod cu totul diferit. Si sa fiu mai profunda decat sa-mi traiesc mereu viata ca o vedeta pop mereu insetata”, a spus ea.

„Recunostinta este, probabil, lucrul care mi-a salvat viata, pentru ca daca n-as fi descoperit-o, m-as fi scufundat in tristetea mea, dar am descoperit cum sa fiu recunoscatoare”, a adaugat cantareata.

Foto: Instagram/Orlando Bloom