Lady Gaga a postat o fotografie cu noul ei iubit pe Instagram

1
De Maria Constantin
5 feb. 2020

Cantareata in varsta de 33 de ani a publicat o imagine cu noul ei iubit, Michael Polansky, oficializand relatia.

Lady Gaga isi prezinta ultima cucerire. Vedeta a postat luni pe Instagram o fotografie in care apare impreuna cu iubitul ei, Michael Polansky.

Cu parul vopsit roz si imbracata cu un costum de baie albastru peste care purta o rochie-plasa, Lady Gaga este surprinsa in bratele partenerului ei, pe un iaht, relateaza Fox News.

„Ne-am simtit foarte bine in Miami. Dragoste tuturor monstruletilor mei si fanilor, sunteti cei mai buni!”, a scris artista.

Page Six scrie ca Michael Polansky este absolvent al Universitatii Harvard si se afla la conducerea Institutului pentru Imunoterapia Cancerului, infiintat de co-fondatorul Facebook, Sean Parker.

 

View this post on Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Gaga a postat aceasta imagine dupa recitalul sustinut sambata la AT&T TV Super Saturday Night, in Miami, show care a prefatat finala campionatului de fotbal american, Super Bowl.

Lady Gaga si-a „programat” sarcina. Cand va avea primul ei copil?

In timpul concertului, Lady Gaga, care a cantat in pauza Super Bowl la editia din 2017, a vorbit despre asteptarile provocate de Jennifer Lopez si Shakira. „Ar fi bine sa nu aud niciun playback maine”, a spus ea.

„Te iubesc, Miami, te iubesc, J Lo, te iubesc, Shakira. Va doresc multa dragoste si noroc tuturor celor care faceti spectacol in pauza, celor doua echipe care se vor infrunta la Super Bowl. Toti sunteti campioni”, a transmis artista pe scena.

Dupa spectaculosul show oferit de Jennifer Lopez si Shakira in pauza finalei, Lady Gaga a postat pe Twitter un mesaj pentru cele doua artiste. „@JLo si @shakira si toti invitatii speciali au fost incredibili!!! Ce pauza distractiva, am dansat si zambit intruna. Ce femei sexy!!! (…) Va iubesc, femei sexy si talentate”, a scris ea duminica noapte.

Foto: Getty Images.