Lady Gaga, despre logodna rupta cu Taylor Kinney: „L-am iubit mult, dar n-a mers“

1
De Maria Constantin
6 nov. 2020

Cantareata a vorbit la un miting al lui Joe Biden despre deznodamantul nefericit al relatiei ei cu actorul Taylor Kinney.

Pennsylvania este un loc special pentru Lady Gaga. Aflata in acest stat american pentru a-l sustine pe candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, Joe Biden, artista in varsta de 34 de ani a vorbit despre relatia din trecut cu fostul ei iubit, Taylor Kinney, originar din Pennsylvania.

„Am fost logodita cu un barbat din Lancaster, Pennsylvania. Stiu, stiu, n-a mers”, a spus vedeta pe scena mitingului sustinut de Biden. „L-am iubit foarte mult, dar n-a mers. Dar inca imi iubesc tipul din Pennsylvania. Il iubesc pe Joe, asa ca Joe e noul meu tip din Pennsylvania”, a continuat ea, referindu-se la Biden.

Gaga a inceput apoi sa cante hitul din 2011 „Yoü and I”, schimband cateva versuri pentru a introduce numele fostului vicepresedinte american, Joe, relateaza People.

Distanta i-a despartit

Gaga l-a cunoscut pe Kinney, in varsta de 39 de ani, in timpul filmarilor clipului piesei „Yoü and I”, in 2011. Cei doi si-au anuntat logodna in 2015, de Ziua Indragostitilor. Kinney i-a oferit cantaretei un inel in forma de inima. Ei s-au despartit, insa, in 2016, dupa o relatie de cinci ani.

„Ea lucreaza la un album, lucreaza la show-ul sau si nu mai sunt pe aceeasi frecventa, e greu. Se iubesc mult si si-ar fi dorit sa mearga. A fost greu din cauza distantei dintre ei”, a spus atunci o sursa citata de People.

In iunie 2016, Lady Gaga a confirmat despartirea printr-un mesaj postat pe Instagram: „Taylor si eu am crezut tot timpul ca suntem suflete-pereche. Ca orice cuplu, am avut momente bune si proaste si am luat o pauza. Amandoi suntem artisti ambitiosi, speram sa ne descurcam cu distanta mare si cu programele complicate pentru a ne continua iubirea (…). Suntem ca oricine altcineva si ne iubim mult”, a scris ea.

„Am facut un film si l-am pierdut pe Taylor”

In documentarul ei din 2017, „Gaga: Five Foot Two”, Lady Gaga a izbucnit in plans, spunand ca activitatea sa profesionala a contribuit la despartire: „Am facut un film si l-am pierdut pe Taylor”, a spus ea, referindu-se la rolul din „A Star is Born”. „E a treia oara cand am inima franta”, a adaugat artista.

Lady Gaga a postat o fotografie cu noul ei iubit pe Instagram

In 2019, Kinney a avut numai cuvinte frumoase despre fosta lui iubita, al carei nume real este Stefani Germanotta, dupa ce a dat din greseala un like la un comentariu de pe Instagram: „Incantata ca ai plecat de langa Gaga. #Hollyweird”, era mesajul pe care Kinney l-a apreciat fara sa vrea. Explicand ca like-ul sau a fost o greseala, actorul a scris: „Scuze pentru ‘like.’ A fost un accident. Sunt doar mandru si fericit pentru Stef.”

Foto: Getty Images.