Lady Gaga si iubitul ei se comporta ca un cuplu casatorit: „Au cea mai buna chimie“

1
De Maria Constantin
29 nov. 2021

Cei doi se inteleg perfect, dar nu vor sa se pripeasca si sa faca vreun pas gresit.

Lady Gaga il adora pe iubitul ei, Michael Polansky, dar nu se grabeste sa-si faca planuri de viitor, scrie People. Vedeta in varsta de 35 de ani si investitorul nu par sa se grabeasca sa se logodeasca, a declarat o sursa pentru People. „Se comporta aproape ca un cuplu casatorit”, a spus aceasta.

Artista a confirmat relatia cu Polansky in februarie 2020, la o luna dupa ce au fost vazuti sarutandu-se in Las Vegas, la petrecerea de Revelion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

O echipa minunata

Sursa citata a spus ca ei s-au apropiat in timp ce se concentrau pe activitatile lor caritabile. Absolvent la Harvard, Polansky a studiat matematica si cibernetica si este directorul Institutului Parker pentru imunoterapia cancerului. La randul ei, Lady Gaga sustine din 2012 actiunile pentru sanatatea mentala si wellness a tinerilor prin fundatia sa, Born This Way.

Desi si-au pastrat relatia departe de atentia publica in cei aproape doi ani de cand sunt impreuna, ei s-au sarutat cu pasiune in timpul ceremoniei de investire in functie a presedintelui american Joe Biden, de la Washington, dupa ce artista a interpretat piesa „The Star-Spangled Banner”.

„Michael e foarte dragut si intelegator. Munceste si el foarte mult, asa ca ii apreciaza munca. Sunt o echipa minunata”, a spus sursa citata de People.

„Cainii si omul pe care il iubesc sunt viata mea”

Polansky a sustinut-o pe Lady Gaga in februarie, cand cainii ei au fost furati in timp ce Ryan Fischer, cel care ii plimba, a fost atacat pe strada. Artista se afla atunci la Roma pentru filmarile la noua productie „House of Gucci”.

„Abia sosise in Italia pentru a filma cand cainii au fost furati si a fost destul de suparata cateva zile. Primea vesti de la Michael”, a dezvaluit o sursa.

Lady Gaga si Michael Polansky traiesc o mare iubire, dar nu sunt pregatiti pentru logodna

Dupa ce cainii au fost gasiti, Polansky i-a trimis imagini video cu acestia. „I-a trimis si flori pe platoul de filmare. Totul a fost foarte special si se poate spune ca el inseamna totul pentru ea”, a mai spus persoana respectiva.

„Cainii si omul pe care il iubesc sunt viata mea”, a spus Lady Gaga intr-un interviu recent pentru The Hollywood Reporter.

„Este clar ca Gaga e innebunita dupa el”

Vedeta care o interpreteaza in „House of Gucci” pe Patrizia Reggiani, acuzata pentru ca a planuit uciderea fostului ei sot, mogulul modei Maurizio Gucci, duce o viata „destul de linistita” in Malibu cu Polansky, a declarat o sursa. „Ies sa manance la restaurantele locale sau stau acasa cu prietenii”, a spus aceasta.

„Cand sunt impreuna, este clar ca Gaga e innebunita dupa el. Il alinta si il atinge tot timpul. Sunt foarte afectuosi si au cea mai buna chimie”, a adaugat sursa.

Foto: Instagram/@ladygaga