Lady Gaga si Michael Polansky traiesc o mare iubire, dar nu sunt pregatiti pentru logodna

1
De Maria Constantin
1 feb. 2021

Cei doi formeaza o pereche frumoasa, dar inca nu au de gand sa se logodeasca.

Lady Gaga si Michael Polansky se iubesc foarte mult si au toate sansele sa-si uneasca destinele, insa nu vor face curand pasul urmator. O sursa din anturajul lor a explicat pentru Entertainment Tonight ca artista este foarte dedicata relatiei sale. Ea vrea sa se concentreze pe cariera sa si este fericita sa-l aiba alaturi pe Polansky in cele mai importante momente din viata sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

„N-au discutat inca despre logodna sau casatorie”, a spus sursa. „Prietenii nu cred ca se va intampla curand. Ea este foarte prinsa cu cariera sa si nu se gandeste acum sa-si faca planuri pe termen lung, dar ii place sa-l aiba pe el alaturi. S-a simtit excelent la ceremonia de inaugurare si a fost fericita ca Michael era acolo pentru acea experienta”, a adaugat aceasta.

Toata lumea il place pe Michael

Potrivit sursei, nu doar ca Lady Gaga este foarte indragostita de antreprenorul in domeniul tehnologiei, in varsta de 43 de ani (cu noua ani mai in varsta decat ea), dar si familia si prietenii vedetei sunt foarte incantati de el, scrie Harper’s Bazaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Toata lumea il place pe Michael, iar Lady Gaga este foarte fericita cu el. E diferit de ceilalti tipi cu care ea a fost in trecut, pentru ca este foarte afectuos si are un aer old-school de gentleman”, a spus persoana mentionata.

Lady Gaga, despre logodna rupta cu Taylor Kinney: „L-am iubit mult, dar n-a mers“

Sursa a adaugat ca Polansky a curtat-o pe vedeta pop, iar ei i-a placut mult asta: „Ea iubeste barbati care iau initiativa, iar Michael este categoric acest gen. Se simte ca o printesa in relatie. Vrea sa pastreze totul pentru ei doi, de aceea este atat de discreta privind relatia lor”.

Foto: Instagram/@ladygaga