Meghan Markle a nascut o fetita – Numele ei e un omagiu adus atat Printesei Diana, cat si Reginei

bebelusul regal
1
De Teodora Tirca
6 iun. 2021

„Atat mama, cat si copilul sunt sanatosi si se recupereaza acasa”, a declarat cuplul intr-un comunicat.

Meghan Markle si printul Harry sunt acum o familie de patru! Ducesa de Sussex a intampinat vineri al doilea copil al cuplului – o fetita.

„Cu mare bucurie va anuntam ca Printul Harry si Meghan, ducele si ducesa de Sussex, si-au intampinat fiica, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor”, se arata intr-o declaratie a cuplului publicata duminica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

„Lili s-a nascut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub ingrijirea de incredere a medicilor si a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California. Cantarea 3,486 kilograme. Atat mama, cat si copilul sunt sanatosi si bine, si sa se recupereaza acasa”, a continuat declaratia. „Lili este numita dupa strabunica ei, Majestatea Sa Regina, a carei porecla de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-si onora iubita si regretata bunica, Printesa de Wales.”

„Acesta este al doilea copil al cuplului – ei mai au un fiu de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele si ducesa va multumesc pentru urarile calduroase si se bucura de acest moment special in familie.”

Meghan si Harry au impartasit vestea si pe site-ul lor, Archewell, unde au publicat un mesaj emotionant: „Pe data de 4 iunie am fost binecuvantati de sosirea fiicei noastre, Lili. Este mai mult decat ne-am fi putut imagina vreodata si ramanem recunoscatori pentru dragostea si rugaciunile pe care le-am primit si le-am simtit de la oamenii din intreaga lume. Va multumim pentru amabilitatea si sprijinul vostru continuu in acest moment foarte special pentru familia noastra”.

Surse spun ca regina Elisabeta si alti membri ai familiei, inclusiv printul Charles, Camilla, ducesa de Cornwall, printul Wiliam si Kate Middleton, sunt „incantati” de vestea ca Meghan si Harry au acum o fetita.

„Regina, Printul de Wales si Ducesa de Cornwall, impreuna cu Ducele si Ducesa de Cambridge au fost informati si sunt incantati de vestea nasterii unei fiice in familia ducilor de Sussex”, a declarat un purtator de cuvant al Palatului Buckingham.

Foto: Getty Images.