Meghan Markle este insarcinata cu al doilea copil

1
De Teodora Tirca
15 feb. 2021

Vestea vine dupa ce ducesa de Sussex a dezvaluit ca a pierdut o sarcina in luna iulie.

Meghan si Harry isi vor mari familia! Ducele si ducesa de Sussex asteapta al doilea copil impreuna, a anuntat cuplul duminica. Bebelusul va fi fratele mai mic al fiului Archie Harrison, care va implini 2 ani pe 6 mai.

„Putem confirma ca Archie va fi frate mai mare. Ducele si ducesa de Sussex sunt incantati sa-si astepte al doilea copil”, a declarat pentru PEOPLE un purtator de cuvant al cuplului.

Meghan si Harry si-au anuntat vestile despre sarcina cu o superba fotografie alb-negru care a fost facuta de la distanta prin iPad de prietenul lor fotograf, Misan Harriman. Un zambitor (si descult!) Harry se uita cu drag la Meghan, care isi mangaie burtica in timp ce se odihneste in poala lui.

Ducesa de Sussex poarta o rochie lunga Carolina Herrera, care a fost facuta special pentru ea atunci cand era insarcinata cu Archie. Meghan are o relatie stransa cu directorul creativ al casei de moda, Wes Gordon.

Vestea fericita – pe care au impartasit-o de Ziua Indragostitilor – vine dupa ce Meghan, in varsta de 39 de ani, a dezvaluit ca a suferit un avort spontan in luna iulie. „A pierde un copil inseamna a purta o durere aproape insuportabila, experimentata de multi, dar despre care putini vorbesc”, a scris ea pe 25 noiembrie intr-un eseu sfasietor si sincer pentru New York Times.

Harry si Meghan fac ce este mai bine pentru familia lor

Meghan si Harry au renuntat oficial la rolurile lor ca membri ai casei regale anul trecut. Dorinta lor de a avea o viata de familie normala a jucat un rol important in aceasta decizie revolutionara. O sursa de la palat a declarat anterior pentru PEOPLE ca cei doi erau constienti de impactul pe care il va avea decizia lor. Insa au luat oricum aceasta hotarare.

Cand s-a nascut Archie, Meghan si Harry au vrut sa faca ceea ce este mai bine pentru familia lor. „Bebelusul lor era cel mai important”, a spus un prieten al cuplului.

Foto: Getty Images.