Meghan Markle „s-a razgandit cu privire la titlurile regale ale lui Archie si Lilibet dupa discutii cu Beatrice si Eugenie”

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2022

Comentatorul regal Neil Sean sustine ca Meghan Markle a avut o „schimbare dramatica de viziune” in ceea ce priveste importanta titlurilor regale, dupa ce a vorbit cu membrii seniori ai familiei regale britanice.

Meghan si sotul ei, Printul Harry, cu care are doi copii, au fost fortati sa renunte la titlurile de regale dupa ce cuplul a parasit Anglia si s-au mutat in SUA.

In schimb, ei au pastrat titlul de „ducele si ducesa de Sussex” – dar nu isi pot folosi titlurile de Alteta Regala, in conditiile in care au parasit familia regala.

In prezent, copiilor cuplului li se permite sa fie numiti print si printesa, dar nu li s-a acordat statutul de Alteta Regala.

Regele Charles nu a luat, inca, o decizie cu privire la alocarea de titluri regale pentru Archie si Lilibet.

Meghan a respins anterior, in faimosul si controversatul interviu acordat lui Oprah, orice initiativa prin care copiii sai sa fie recunoscuti prin formalitati regale. Intrebata daca este „important” ca Archie sa fie numit print, Meghan a spus ca nu are niciun atasament fata de „maretia” titlurilor oficiale.

Vor sa se agate de titluri

Insa comentatorul regal Neil Sean spune ca Meghan considera acum ca ar fi important pentru copiii ei sa detina titluri, dupa ce, anterior, ea si sotul ei, au incalcat protocolul si s-au retras din familia regala.

Sean a declarat pentru Mirror: „Harry si Meghan sunt foarte, foarte dornici sa se agate de aceste titluri regale. Dupa multa deliberare, Meghan a decis ca titlurile ar fi un lucru bun, nu doar pentru ea, ci si pentru ambii ei copii. In plus, Meghan a devenit foarte prietenoasa cu membrii seniori ai monarhiei, in special cu printesele Eugenie si Beatrice. Dupa aceasta, Meghan si-a dat seama cat de util poate fi un titlu, mai ales atunci cand vrei sa te misti in anumite cercuri sociale. Acesta este motivul pentru care vor sa detina titluri”.

Meghan si Harry au fost decazuti, oficial, din ierarhia regala si li s-au retras titlurile lor onorifice, dupa ce au confirmat ca nu vor reveni, ca membri, in familia regala.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.