Meghan Markle si Printul Harry sunt in culmea fericirii: Fiul lor, Archie, a facut primii pasi

1
De Maria Constantin
14 oct. 2020

Ducii de Sussex sunt fericiti ca au privilegiul de a petrece mai mult timp cu fiul lor.

Meghan Markle si Prince Harry se simt norocosi ca sunt martorii primilor pasi pe care ii face fiul lor, Archie, in varsta de un an. Duminica, 11 octombrie, de Ziua Internationala a Fetelor, Ducii de Sussex au participat la o transmisiune video live si au marturisit ca se simt fericiti pentru ca au putut petrece mai mult timp impreuna si sa-si creasca fiul, relateaza People.

Pandemia le-a prins bine lui Meghan si Harry

„Am fost impreuna aici pentru primii lui pasi. Prima lui alergare, prima lui cazatura, primul sau orice”, a spus Harry despre baietelul sau.

„Suntem fericiti in atat de multe feluri sa avem timp pentru a-l vedea cum creste, daca n-ar fi fost COVID, am fi calatorit si muncit mai mult. Am fi pierdut multe dintre aceste momente”, a marturisit, la randul sau, Meghan.

Meghan Markle spune ca Printul Harry este un tata „feminist“

La inceputul acestei luni, ea a dezvaluit ca Archie se simte foarte bine in noua casa a familiei din Santa Barbara, California. „Ne descurcam bine. Archie e atat de bun. Suntem tare norocosi cu micutul nostru. Este foarte ocupat, este peste tot. Ne tine mereu in priza. Suntem foarte norocosi”, a spus ea intr-o transmisiune video pentru ziarul Evening Standard.

Cel mai bun loc de joaca pentru Archie

Harry a dezvaluit recent ca el si Archie au petrecut mult timp afara in timpul pandemiei. „Am norocul sa detin ceva spatiu in afara, asa ca am nevoie de cineva cu care sa joc rugby. Micutul nostru e prioritatea noastra numarul unu, iar munca este a doua prioritate, asa ca incercam sa facem tot ce putem pentru ca lumea aceasta sa fie una mai buna”, a spus printul.

Noua casa a familiei din Montecito, Santa Barbara, a venit la pachet cu o surpriza pentru fiul ducilor de Sussex. „Archie este foarte fericit si are spatiu sa alerge in voie. Casa are o structura pentru joaca pe care el se va catara cat de curand”, a dezvaluit o sursa citata de People.

Foto: Instagram/@sussexroyal