Momentul culminant al relatiei dintre William si Kate Middleton: Printul a anuntat-o la telefon ca se desparte de ea

1
De Maria Constantin
17 oct. 2020

Ducii de Cambdridge au o casnicie fericita si trei copii minunati. Dar pana sa ajunga aici, cei doi au fost la un pas de a se desparti pentru totdeauna.

In 2007, relatia dintre William si Kate Middleton a ajuns pe marginea prapastiei. Istoricul Robert Lacey sustine in cartea sa, „Battle of Brothers”, ca viitorul rege, care atunci avea 25 de ani, era nesigur in privinta viitorului alaturi de iubita sa.

„Cand a iesit, era deja o femeie single”

Cei doi erau impreuna de sase ani. Pe 11 aprilie 2007, William a sunat-o pe Kate in timp ce era la serviciu. Kate lucra pe atunci ca achizitor de accesorii pentru retailerul de imbracaminte Jigsaw. „Kate s-a scuzat si a iesit dintr-o intalnire de la Jigsaw, magazinul de moda pentru care abia incepuse sa lucreze, pentru a raspunde la apelul lui William intr-o alta incapere in care nu putea fi auzita de colegi”, se arata intr-un fragment din carte, publicat de Daily Mail.

„A inchis usa pentru mai bine de o ora. Cand a iesit, era o femeie single”, a scris Lacey.

William si Kate s-au cunoscut cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia. Ei se mai despartisera si in 2004, iar despre acest episod Kate i-a spus jurnalistului de televiziune Tom Bradby ca erau foarte tineri si incercau sa se regaseasca fiecare pe sine, relateaza Us Weekly.

Dupa ultima despartire, Kate era decisa sa nu se duca suparata acasa. Lacey scrie ca a preferat sa mearga la o petrecere in Londra. „Domnisoara Middleton nu dorea sa fie vazuta ca o invinsa”, scrie autorul.

William nu s-a putut rupe de Kate, dar nici de familia ei

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share new photographs of their family with @DavidAttenborough. The photographs were taken earlier this week in the gardens of Kensington Palace, after The Duke and Sir David attended an outdoor screening of Sir David’s upcoming feature film 🎞️ ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’. With a shared passion for protecting the natural world, they continue to support one another in their missions to tackle some of the biggest environmental challenges our planet faces. This includes working together on The @EarthshotPrize 🌍 the most prestigious global environment prize in history – further details of which will be shared in the coming weeks. When they met, Sir David gave Prince George a tooth from a giant shark 🦷 the scientific name of which is carcharocles megalodon (‘big tooth’). Sir David found the tooth on a family holiday to Malta in the late 1960s, embedded in the island’s soft yellow limestone which was laid down during the Miocene period some 23 million years ago. Carcharocles is believed to have grown to 15 metres in length, which is about twice the length of the Great White, the largest shark alive today.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Lacey arata in continuare ca William a priceput repede mesajul. Au inceput sa-i lipseasca escapadele de la Bucklebury, la casa familiei Middleton, unde mama lui Kate, Carole, si tatal ei, Michael, l-au primit foarte bine, ca pe propriul copil, si il ascultau, se spune, mai mult decat o facea propriul lui parinte, Printul Charles.

Parteneriatul modern pe care Printul William si Kate Middleton se bazeaza in cresterea copiilor

Din fericire, povestea de dragoste dintre Kate si William nu s-a frant cu acest episod: la zece saptamani si jumatate dupa ce William a anuntat-o telefonic pe Kate ca se desparte de ea, cei doi au fost vazuti sarutandu-se si dansand la o petrecere in Bovington, Dorset.

Trei ani mai tarziu, in octombrie 2010, William a cerut-o de sotie pe Kate, in timpul unei vacante in Kenya, daruindu-i inelul de logodna cu diamant care i-a apartinut mamei sale, Printesa Diana. Cei doi s-au casatorit in catedrala Westminster Abbey din Londra, pe 29 aprilie 2011.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal