Motivul pentru care Jennifer Aniston nu a participat la gala premiilor Emmy

1
De Maria Constantin
21 sept. 2021

Actrita americana a primit o nominalizare pentru reuniunea speciala „Friends“.

Desi a fost nominalizata la premiile Emmy din acest an, Jennifer Aniston nu a participat la gala de duminica.

Actrita a anuntat saptamana trecuta ca nu va participa la ceremonie din cauza ingrijorarii privind pandemia de COVID-19, relateaza Shape.

Un pas prea mare

„Nu ma duc. Inca e un pas mare pentru mine sa fiu acolo. O iau cu pasi mici”, a spus Aniston in episodul special de joi al emisiunii „Jimmy Kimmel Live”.

Vedeta a adaugat ca in cazul in care reuniunea „Friends” va castiga un premiu Emmy, regizorul si producatorul Ben Winston va fi prezent in sala pentru a primi distinctia.

Jennifer Aniston a fost una dintre cele mai proeminente voci care au promovat purtarea mastii si distantarea sociala de la debutul pandemiei de COVID-19, noteaza publicatia citata.

Jennifer Aniston a rupt relatia cu cativa oameni apropiati din cauza vaccinarii: „Mare pacat“

Actrita in varsta de 52 de ani a mai spus in emisiunea lui Jimmy Kimmel ca a stat cat mai mult in casa si si-a avertizat cercul strans de prieteni sa aiba grija de ei. „Am avut aceasta mica bula de prieteni, slava Domnului, va iubesc mult pe toti. Dar, da, a fost greu.”

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy s-a desfasurat in format restrans, duminica, la Los Angeles. Potrivit Variety, in sala au fost prezente aproximativ 600 de persoane care au aratat dovada vaccinarii si un test negativ de COVID-19.

De ce a rupt legatura cu cativa apropiati

Jennifer Aniston a vorbit recent despre modul in care pandemia de COVID-19 i-a afectat unele dintre relatii. Intr-un interviu publicat de InStyle, actrita americana a dezvaluit ca a rupt legatura cu cateva persoane din cauza opiniei acestora asupra vaccinarii.

„Inca exista un grup mare de oameni care sunt antivaccinisti sau care nu iau in seama faptele. E mare pacat. Am pierdut cativa oameni din rutina mea saptamanala care refuza sau care nu au dezvaluit daca sunt sau nu vaccinati, si imi pare rau”, a declarat ea.

Foto: Getty Images.