Prima imagine cu Kristen Stewart in rolul Printesei Diana: A fost cea mai buna alegere!

1
De Maria Constantin
1 feb. 2021

Kristen Stewart o va interpreta pe Lady Di in filmul biografic „Spencer“.

Nici ca se putea gasi o intruchipare mai buna pe ecran a Printesei Diana! Prima imagine care o prezinta pe Kirsten Stewart in rolul Dianei din viitorul film „Spencer” demonstreaza cat de bine a preluat actrita aceasta partitura.

In fotografia data publicitatii de NEON, actrita in varsta de 30 de ani seamana perfect cu Lady Di. Imbracata cu o haina rosie, cu parul blond si o palarie neagra cu plasa, Kirsten priveste intr-o parte, avand o postura identica cu cea a personajului ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SpicyPulp (@spicypulp)

Un efort sfasietor

„‘Spencer’ este o incursiune intr-o imagine emotionanta despre cine era Diana intr-un moment crucial din viata sa”, a spus Stewart. „Este o asertiune fizica a sumei partilor ei, care incepe cu ea facandu-si un nume: Spencer. E un efort sfasietor sa se intoarca la ea insasi, in timp ce Diana se straduieste sa pastreze ceea ce inseamna Spencer pentru ea”, a continuat ea.

Filmarile vor incepe in vara acestui an in Germania si in Marea Britanie, scrie People.

Actiunea se desfasoara de-a lungul unui weekend din decembrie 1991, cand Printesa Diana se alatura familiei regale britanice de Craciun, la resedinta de la Sandringham, si decide sa puna capat mariajului destramat cu Printul Charles.

„Era atat de tanara”

Intr-o emisiune din noiembrie a show-ului de televiziune „Jimmy Kimmel Live!”, Stewart a amintit „oceanul” de flori depuse la Palatul Buckingham dupa moartea Dianei, in 1997.

„Eram foarte tanara, nu stiam ce s-a intamplat. E greu sa nu te simti influentata de ea. Era atat de tanara. Perspectiva fiecaruia este diferita si nu poti sa intelegi nimic din cauza ca faptele sunt legate de experiente personale”, a spus actrita.

Povestea tragica (si adevarata) din spatele filmului „Seberg“, cu Kristen Stewart

„Filmul meu vizeaza trei zile si este mai mult un exercitiu poetic imaginar despre ce ar fi putut ea sa simta decat sa aduca noi informatii. Nu vrem sa lovim pe nimeni, am iubit-o”, a explicat Stewart.

Accentul Dianei, intimidant de special

Vedeta a vorbit si despre maniera in care o va portretiza pe Diana, in special despre modul in care ii va imita accentul „intimidant” de special: „Nu vom incepe sa filmam pana la mijlocul lui ianuarie. Accentul este intimidant ca naiba, pentru ca oamenii ii stiu vocea si e atat de distincta si de particulara”, a spus Stewart intr-un interviu publicat in luna octombrie de InStyle.

„Lucrez la asta acum si am oricum antrenorul meu de dialect”, a adaugat ea.

Foto: Getty Images.