Printesa Kate Middleton ar putea avea cel mai mult de suferit dupa publicarea cartii Printului Harry. Ce dezvaluiri vor iesi la iveala

1
De Cristiana Astefanoaiei
11 ian. 2023

Printesa Kate ar putea „sfarsi prin a plati un pret mare” in urma publicarii memoriilor lui Harry, spune un expert.

De mai bine de o saptamana, familia regala a fost zguduita de un flux constant de povesti socante, spuse chiar de Printul Harry.

Daniela Elser, jurnalist de renume si expert regal, a explicat cum va fi afectata Printesa Kate Middleton in urma publicarii cartii „Spare”. Specialista considera ca va fi o uriasa lovitura de imagine.

„Kate Middleton ar putea sfarsi prin a plati un pret imens”

Pe baza exemplarelor de pre-lansare ale cartii vazute de mai multe publicatii mass-media, ducele de Sussex nu se fereste sa vorbeasca cand vine vorba de fratele sau mai mare si de cumnata sa.

„Pentru Kate, in acest moment, sa isi vada cum fostul cumnat apropiat in pragul unei noi ofensive si cu sotul ei in vizor, e probabil o experienta deosebit de grea, pentru ca nu pot face nimic”, scrie Daniela Elser pentru news.com.au.

Printul Harry o ataca pe Regina Consoarta: „Camilla era periculoasa din cauza legaturilor ei cu presa”

Dinamica pe care Daniela Elser o descrie se refera la ultimele trei episoade din serialul Netflix Harry & Meghan. Acestea fost lansate in aceeasi zi cu slujba de colinde a printesei Kate de la Westminster Abbey, unde membrii familiei regale au iesit in masa pentru a-i sustine initiativa si pentru a arata ca formeaza un front unit. Totusi, din cauza valvei facute de declaratiile din show-ul Netflix, in presa nu s-a prea scris despre marele ei moment.

„Cu toate acestea, acest stoicism si aceasta hotarare publica contrasteaza cu declaratiile jurnalistului Camilla Tominey de la Telegraph, care a relatat recent ca familia Wales a fost lasata „devastata” de caramizile celor din familia Sussex, o situatie exacerbata de faptul ca familia se afla la doar cateva luni de la moartea regretatei regine”, explica jurnalista.

Principalul indiciu ca Printesa Kate Middleton sufera din cauza dezvaluirilor lui Harry

Privita de publicul larg drept printesa perfecta, care nu a calcat deloc stramb in ultimii ani, Printesa Kate Middleton a primit o imensa lovitura de imagine. Faptul ca nu isi poate continua viata exact asa cum a fost obisnuita, intr-o perfectiune aparenta, o afecteaza.

Piese vestimentare care definesc stilul elegant al lui Kate Middleton. Cum sa te imbraci ca ea

Cel mai important indicator ca Printul si Printesa de Wales nu sunt imuni la criticile printului Harry? Lipsa de activitate pe Instagram. De obicei, in fiecare an, de ziua Printesei Kate, pe 9 ianuarie, aparea o postare de dedicata, pe social media. Anul acesta nu a fost publicata nicio fotografie. Mai mult, cei doi nu au mai avut nicio postare pe Instagram inca de la Craciun, cand au publicat un desen facut de printul George.

In cartea sa de memorii, printul Harry a recunoscut nu a existat niciun moment in care i-ar fi dat lui William inelul de logodna al mamei sale pentru a o cere in casatorie pe Kate. Se pare ca aceasta poveste ar fi fost inventata pentru a atrage admiratia publicului.

O noua dezvaluire socanta a Printului Harry. Ducele de Sussex spune ca William l-a atacat: „M-a apucat de guler si m-a trantit la podea”

William ceruse safirul dupa ce mama lor a murit intr-un accident de masina in Franta, in 1997, lucru la care Harry nu s-a opus.

Harry a explicat ca prima data cand a aflat ca William si Kate s-au logodit a fost cand s-a intors in Marea Britanie, iar Palatul Buckingham a facut anuntul in noiembrie 2010. El a dezvaluit ca au petrecut timp impreuna intr-o calatorie, cu putin timp inainte ca regalul sa o ceara in casatorie, dar William nu i-a mentionat planurile sale.

Cartea „Spare”, o autobiografie a printului Harry, va aparea oficial pe 10 ianuarie 2023. Pana in prezent, familia regala a raspuns facand ceea ce stie sa faca cel mai bine…, adica spunand nimic.

Foto: depositphotos.com