Printul Harry a implinit 37 de ani: Mesajele pe care le-a primit de la familia regala

1
De Maria Constantin
17 sept. 2021

Printul William, Kate Middleton si alti membri ai casei regale britanice l-au felicitat pe Ducele de Sussex de ziua lui, in ciuda tensiunilor.

Harry a implinit 37 de ani pe 15 septembrie, iar membrii familiei regale a Marii Britanii i-au transmis mesaje de felicitare pe retelele de socializare.

Printul William si Ducesa Kate, ambii in varsta de 39 de ani, au postat o fotografie cu Harry pe contul lor de Instagram si au scris simplu alaturi: „La multi ani, Printule Harry!”.

Contul de Instagram al Reginei Elisabeta a II-a a postat un montaj foto in care Harry este surprins in timpul unor actiuni caritabile si la un eveniment impreuna cu sotia lui.

Si contul Clarence House, pagina de Instagram a Printului Charles si a Ducesei Camilla, i-a transmis „La multi ani” lui Harry si a publicat cateva imagini cu Charles si fiul sau, realizate de-a lungul anilor.

Tot miercuri, Harry si Meghan Markle au fost inclusi intre cei mai influenti 100 de oameni din 2021 si au pozat impreuna pentru prima lor aparitie pe coperta revistei Time.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de TIME (@time)

Harry, printul rebel

Relatia dintre William si Harry s-a racit dupa ce ducele de Sussex a parasit familia regala, noteaza Us Weekly. Harry si Meghan Markle au renuntat in februarie 2020 la indatoririle lor regale, iar apoi cei doi, casatoriti din 2018, au vorbit despre decizia lor intr-un interviu controversat, realizat de Oprah Winfrey. „Eram prins, dar nu stiam ca eram captiv. Prins intr-un sistem, ca toata familia. Tatal meu (Printul Charles) si fratele meu sunt si ei captivi. Nu pot sa plece si am o imensa parere de rau din cauza asta”, a spus Harry.

Fratii William si Harry vor aparea intr-un documentar despre Printul Philip

Dupa interviul exploziv, o sursa a declarat pentru Us Weekly ca William a fost pus intr-o situatie dificila din cauza acuzatiilor de rasism ale ducilor de Sussex la adresa casei regale: „Vrea sa stea departe de asta. Regina a insistat ca familia regala se va ocupa in privat de aceasta chestiune.”

De atunci, William si Harry s-au mai intalnit la funeraliile Printului Philip, in aprilie, si la dezvelirea statuii Printesei Diana, in iulie, dar relatia lor nu s-a refacut complet.

Lilibet poate aduce pacea in familia regala

Cei doi frati par mai aproape de impacare dupa venirea pe lume a fiicei ducilor de Sussex, Lilibet, in iunie. Harry si Meghan mai au un baietel, Archie, in varsta de doi ani.

„Kate a vorbit mai mult cu Meghan de cand s-a nascut Lilibet, ii trimite mesaje si cadouri si incearca sa construiasca o relatie”, a spus o sursa.

Foto: Instagram/@sussexroyal