Fratii William si Harry vor aparea intr-un documentar despre Printul Philip

1
De Maria Constantin
17 sept. 2021

Cei doi printi se vor alatura mai multor membri ai casei regale britanice care ii vor aduce un omagiu Ducelui de Edinburgh.

Intitulat „Prince Philip: The Family Remembers” („Printul Philip: Familia isi aminteste”), documentarul realizat de BBC ii va prezenta pe cei opt nepoti adulti ai Reginei Elisabeta a II-a si pe alti membri ai casei regale britanice care il vor omagia pe Printul Philip, decedat in luna aprilie, la varsta de 99 de ani.

Amintiri emotionante

Potrivit unui comunicat de presa oficial citat de Harper’s Bazaar, productia documentarului a inceput inainte de moartea lui Philip, iar lansarea urma sa coincida cu a 100-a aniversare a ducelui, in luna iunie. Filmul va include interviuri realizate inainte si dupa moartea Printului Philip.

Descris ca „un portret unic al celui mai longeviv print consort din istoria monarhiei”, documentarul va prezenta „amintiri emotionante, pline de umor, si numeroase incursiuni in personalitatea si mostenirea acestui pionier al monarhiei”.

Mai multi membri ai familiei regale vor aparea in acest program de televiziune. Potrivit Harper’ Bazaar, printre acestia nu se vor numara Catherine, Ducesa de Cambridge, si Meghan, Ducesa de Sussex.

Harry si William se vad doar de nevoie

Ducii de Cambridge si de Sussex au petrecut mult mai putin timp impreuna in ultimul an dupa ce Harry si Meghan au renuntat la indatoririle lor regale si s-au mutat in Statele Unite pentru a scapa de constrangerile monarhiei si a se bucura de mai multa independenta.

Razboiul fratilor: Ruptura dintre William si Harry s-a produs inainte de a-si cunoaste sotiile

Harry si William au participat in aprilie la funeraliile Printului Philip. Ei s-au revazut in luna iulie, cand au participat la dezvelirea unei statui a mamei lor, Printesa Diana.

Foto: Instagram/@theroyalfamily