Razboiul printilor continua: Harry nu va fi invitat la ziua de nastere a lui William

1
De Maria Constantin
2 apr. 2022

Faptul ca Harry nu va fi prezent, in vara, la aniversarea lui William confirma ca vindecarea relatiei lor e un proces de durata.

In ultimii ani, William si Harry au avut mai multe neintelegeri, iar distanta considerabila dintre ei nu s-a redus deloc. Cand Harry a vorbit, in interviul realizat de Oprah Winfrey, despre presiunea pe care el si Meghan Markle o resimteau ca membri ai casei regale britanice, adaugand ca William a ramas captiv in pozitia lui din cadrul familiei regale, Ducele de Cambridge a simtit ca nu se mai poate baza pe fratele lui. Ruptura care se produsese cu mult timp inainte s-a adancit si mai mult, iar cei doi printi au devenit de neimpacat.

Petrecere fara Harry

Desi toata lumea isi doreste ca ei sa ingroape securea razboiului si sa se intalneasca in aceasta vara la manifestarile prilejuite de Jubileul de platina al Reginei Elisabeta a II-a, William si Harry nu se inteleg: o sursa a declarat ca Ducele de Cambridge nu-l va invita pe fratele sau mai mic la aniversarea sa, cand va implini 40 de ani.

Potrivit publicatiei Heat Magazine, William, care va implini 40 de ani pe 21 iunie, crede ca ar capata noi probleme daca Harry si Meghan ar fi prezenti la aniversarea sa si considera ca decizia fratelui sau de a nu veni la slujba tinuta in memoria Printului Philip a provocat si mai multa tensiune intre ei.

Ce a spus printul William despre fratele lui, Harry, dupa ani de dispute si tensiuni

„William inca tine la Harry – asta nu se va schimba niciodata – dar insensibilitatea lui aparenta il face o persona non grata in acest moment si va fi nevoie de un miracol pentru ca asta sa se schimbe”, a declarat o sursa.

Nimeni nu-si doreste alte probleme

„Exista sentimentul ca, chiar daca Harry si Meghan ar fi decis sa vina la aniversarea lui William, si e un mare daca, prezenta lor ar fi adus o noua serie de probleme si nimeni nu-si doreste asta. Adevarul trist este ca William cu greu isi mai recunoaste (…) fratele”, a adaugat sursa.

Printul Harry, in varsta de 37 de ani, si Meghan Markle (40 de ani) au anuntat in ianuarie 2020 ca renunta la indatoririle lor regale. Dupa doua luni, ei s-au mutat in California cu fiul lor, Archie, acum in varsta de doi ani. O sursa a declarat atunci pentru Us Weekly ca Printul William (39 de ani), a fost luat prin surprindere de decizia fratelui sau.

Printul Harry, care actualmente locuieste in Montecito, cu sotia lui si cei doi copii, Archie si Lilibet, s-a mai intalnit cu William doar in aprilie 2021, cand a revenit in Marea Britanie pentru a participa la funeraliile Printului Philip, si in vara anului trecut, la dezvelirea unei statui a mamei lor, Printesa Diana.

Foto: Instagram/@sussexroyal