William nu-l mai recunoaste pe Harry: relatia lor e ireparabila, spune o sursa

1
De Maria Constantin
4 iul. 2022

Tensiunea latenta continua sa-i tina la distanta pe cei doi frati.

Relatia dintre William (40 de ani) si Harry (37 de ani) a ajuns la cel mai scazut nivel, a declarat o sursa pentru Us Weekly. Aceasta a adaugat ca Ducele de Cambridge nu se mai intelege de cativa ani cu fratele sau, iar legatura lor a devenit „ireparabila” dupa interviul incendiar pe care Ducele de Sussex si Meghan Markle l-au realizat cu Oprah Winfrey in martie 2021.

Sursa sustine ca dupa interviul difuzat de CBS, William „nu mai stie cine este Harry, iar increderea dintre ei este tensionata”, subliniind ca familia regala a fost deranjata in mai multe randuri de declaratiile Ducelui de Sussex. „Nu si-au revenit deloc dupa daunele provocate”, a spus persoana citata.

Cand a inceput „razboiul” fratilor

Harry a creat prima oara tensiune intre el si William cand a spus in documentarul „Harry & Meghan: An African Journey” ca relatia lor are „zile bune” si „zile proaste”, noteaza Style Caster.

Dupa cateva luni, in ianuarie 2020, Ducele de Sussex si sotia lui isi anuntau intentia de a renunta la indatoririle lor regale. O sursa a declarat atunci pentru Us Weekly ca William a fost „uluit” de aceasta decizie. Tensiunile au continuat sa creasca intre cei doi frati dupa ce ducii de Sussex s-au mutat in Montecito, California, cu fiul lor, Archie.

Ce a spus printul William despre fratele lui, Harry, dupa ani de dispute si tensiuni

Pana in aprilie 2021, cand s-au intalnit la funeraliile bunicului lor, Printul Philip, care a murit la varsta de 99 de ani, William si Harry nu s-au mai vazut. Ei s-au regasit si in iulie anul trecut, cand au dezvelit un monument in memoria mamei lor, Printesa Diana.

Tensiune la cote maxime

Relatia dintre cei doi frati a ramas distanta pe plan emotional si fizic pana cand acestia s-au regasit luna trecuta, la Jubileul de platina al Reginei Elisabeta a II-a. Expertul regal Russell Myers a declarat atunci ca ei au evitat contactul vizual in timpul slujbei religioase la care au participat. „A fost o atmosfera foarte, foarte rece. Puteai taia incordarea cu cutitul. Fratii nu s-au privit”, a spus Myers, pe 6 iunie, pentru reteaua australiana de stiri Sunrise.

„Harry isi intindea gatul ca sa se uite la William, iar William nu se uita la el. Cred ca e inca multa tensiune si va mai curge multa apa pe Tamisa pana cand cei doi frati se vor impaca”, a adaugat el.

Sursa citata de Us Weekly sustine ca in timp ce William „inca isi iubeste fratele mai mic”, nu pretinde ca totul este in regula intre ei: „Are acelasi sange ca si el si dragostea aceea neconditionata nu se va duce niciodata. William nu-i ranchiunos, dar ce e corect e corect. Va fi civilizat pana la un punct, dar nu va mai juca cu el rolul de familie fericita sau va pretinde ca totul este OK cand nu e.”

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge