Printul Harry a simtit ca William „a disparut pentru totdeauna” dupa nunta cu Kate. Noi marturisiri incendiare din cartea „Spare”

1
De Cristiana Astefanoaiei
13 ian. 2023

Printul Harry a facut declaratii neasteptate despre fratele sau, printul William, si ce s-a intamplat cu acesta dupa ce s-a casatorit.

Desi cartea de memorii a Printului Harry, Spare, a aparut pe 10 ianuarie 2023, mai multe publicatii au vazut o copie a cartii inainte de lansarea oficiala.

Us Weekly este una dintre aceste publicatii. Aceasta dezvaluie ca Ducele de Sussex s-a temut ca l-ar pierde pe Printul William atunci cand s-a casatorit cu Kate Middleton in 2011.

De ce a simtit Printul Harry ca isi pierde fratele dupa nunta cu Kate Middleton

In carte, Harry scrie: „Fratele pe care il escortasem in Westminster Abbey in acea dimineata disparuse – pentru totdeauna. Cine putea sa nege acest lucru? Nu va mai fi niciodata, in primul rand, Willy. Niciodata nu vom mai calari impreuna prin tinutul Lesotho, cu pelerinele fluturand in spatele nostru.  Cine ne va desparti? Viata, iata cine.”

El a descris nunta lor ca fiind „inca o despartire sub acest acoperis oribil”, potrivit revistei.

Descriind evenimentul, Harry spune ca „ceremonia este in mare parte un gol in mintea mea, dar ca isi aminteste ca viitoarea sa cumnata a mers la altar si ca arata „incredibil”.

De ce William si Kate sunt un cuplu diferit de Charles si Diana: „Kate nu incearca sa o imite pe Printesa Diana”

„Si imi amintesc ca Willy a condus-o inapoi pe culoar si, in timp ce dispareau pe usa, in trasura care ii va transporta la Palatul Buckingham, in parteneriatul vesnic pe care l-au promis, imi amintesc ca m-am gandit: La revedere.”, marturiseste Printul Harry in cartea sa, „Spare”.

Printul Harry al Marii Britanii a lansat o serie de acuzatii incendiare la adresa membrilor familiei sale in noua sa carte de memorii

Si publicatia CNN a obtinut o copie a cartii – intitulata „Spare”.

Jurnalistii au facut public faptul ca volumul cuprinde reprosuri, critici si nemultumiri din perioada in care Harry a fost membru senior al familiei regale. De asemenea, sunt notate detalii despre despartirea sa de familia regala.

Printul Harry e convins ca familia regala nu-i va prezenta niciodata scuze

Printre cele mai explozive afirmatii se numara afirmatia lui Harry potrivit careia printul William, fratele sau mai mare, l-a trantit pe podea in timpul unei dispute despre Meghan, ducesa de Sussex.

Presupusa incaierare a avut loc dupa o conversatie intre cei doi frati. Atunci, William, mostenitorul tronului britanic, a numit-o pe Meghan „dificila”, „nepoliticoasa” si „agresiva”, potrivit cartii.

Confruntarea a escaladat pana cand William „m-a apucat de guler, smulgandu-mi lantisorul, si… m-a trantit la podea”, scrie Harry.

O noua dezvaluire socanta a Printului Harry. Ducele de Sussex spune ca William l-a atacat: „M-a apucat de guler si m-a trantit la podea”

De asemenea, Harry sustine in memoriile sale ca Charles a glumit odata si despre cine este cu adevarat tatal sau.

 

Printul a explicat ca lui Charles „ii placea sa spuna povesti” si povesteste ca a facut o gluma despre aventura mamei sale, Diana, cu maiorul James Hewitt.

Harry scrie ca tatal sau ar fi glumit: „Cine stie daca eu sunt cu adevarat Printul de Wales? Cine stie daca sunt chiar tatal tau adevarat? Poate ca adevaratul tau tata este in Broadmoor, dragul meu baiat!”.

Palatul Kensington si Palatul Buckingham nu au comentat acuzatiile din carte.

Foto: Instagram/princeandprincessofwales; depositphotos.com;