Printul Harry, captiv in familia regala: „Tatal si fratele meu nu pot scapa“

1
De Maria Constantin
10 mart. 2021

Printul Harry a vorbit in interviul luat de Oprah despre ruptura care a survenit in relatia cu tatal si fratele lui.

Printul Harry a marturisit ca se simtea neputincios in familia regala si ca acest lucru este valabil si pentru fratele sau, Printul William, si tatal lor, Printul Charles.

„Nu vad vreo iesire”, i-a spus Harry lui Oprah in interviul difuzat duminica de CBS. „Am fost captiv, dar n-am stiut ca eram asa, captiv in sistem, la fel ca toata familia. Tatal si fratele meu sunt captivi. Ei nu pot scapa si imi pare tare rau pentru asta”, a adaugat el.

Oprah a dezvoltat subiectul, spunand ca nu parea nefericit in public. Harry a marturisit ca nu-i placea viata la curtea regala pentru ca trebuia sa apara zambind in fotografii in timp ce strangea maini si se intalnea cu diversi oameni, relateaza People.

„Timpul vindeca toate ranile”

Harry a vorbit pentru prima oara pe larg si despre relatia cu William si Charles. „E mult de lucru aici”, a spus despre tatal sau. „Ma simt foarte dezamagit, pentru ca el a trecut prin ceva asemanator. Stie cat de dureros e pentru mine. Il voi iubi mereu, dar a fost multa durere. Voi continua sa fac din vindecarea acestei relatii una dintre prioritatile mele”, a continuat printul.

Despre fratele sau, Harry a spus ca tine mult la el: „Il iubesc mult pe William. Este fratele meu. Am trecut impreuna prin tot ce era mai rau. Insa eram pe drumuri diferite.”

Rugat de Oprah sa descrie relatia lor actuala, Harry a dat de inteles ca nu mai tine legatura cu fratele lui: „Relatia e intr-o pauza. Timpul vindeca toate ranile, sper.”

„Sunt atat de mandru de sotia mea”

Realizatoarea l-a intrebat apoi daca are regrete. „Nu. Sunt foarte mandru de noi. Sunt atat de mandru de sotia mea. L-a nascut cu bine pe Archie intr-o perioada atat de grea. De fiecare data cand eu ma intorceam la viata mea in Londra, ea plangea in timp ce il alapta pe Arhcie. Am facut ceea ce trebuia sa facem”, a raspuns el, dand de inteles ca a preferat sa renunte la indatoririle regale pentru a se dedica familiei sale.

Meghan Markle si Printul Harry, interviu-soc cu Oprah: Intrebarea sensibila pe care au primit-o

La randul ei, Meghan Markle a marturisit ca are un singur regret, dar se bucura ca au luat decizia corecta si ca se descurca departe de familia regala: „Regretul meu este ca am crezut in ei ca voi fi protejata. Regret ca am crezut asta, pentru ca, vazand ca asta nu s-a intamplat, cred ca as fi putut face mai mult.”

„Acum, ca suntem de partea cealalta, nu doar ca am supravietuit, ci chiar am inflorit”, a mai spus ducesa.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal