Meghan Markle si Printul Harry, interviu-soc cu Oprah: Intrebarea sensibila pe care au primit-o

1
De Maria Constantin
3 mart. 2021

CBS a difuzat un fragment din interviul pe care ducii de Sussex l-au acordat celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. La un moment dat, aceasta le-a pus o intrebare foarte grea.

Postul american de televiziune CBS a difuzat in cadrul emisiunii „60 Minutes” un teaser al interviului luat de Oprah ducilor de Sussex, care va fi difuzat pe 7 martie. Celebra realizatoare TV ii anunta din capul locului pe telespectatori: „Vreau sa fie clar pentru toata lumea ca niciun subiect nu va fi considerat nepotrivit.”

„Vi s-a impus sa taceti?”

Asa cum a promis, la un moment dat, Oprah a intrebat-o pe Meghan: „Ati pastrat tacerea sau vi s-a impus sa taceti?”, referindu-se la un posibil motiv pentru care ducii de Sussex s-au distantat de familia regala britanica.

Printul Harry a vorbit si despre atacurile tabloidelor la adresa sotiei sale. „Cea mai mare ingrijorare a mea era ca istoria s-ar putea repeta”, spune Printul Harry, referindu-se la disparitia mamei sale, Printesa Diana, care si-a pierdut viata in 1997, intr-un accident rutier produs la Paris, in timp ce masina ei era urmarita de paparazzi.

La sfarsitul fragmentului, Oprah, care locuieste in acelasi cartier, Montecito, langa Los Angeles, cu Meghan si Harry, le spune celor doi: „Mi-ati impartasit niste lucruri socante aici.”

Dupa cum reiese din materialul prezentat duminica, Printul Harry si Meghan Markle au vorbit atat separat, cat si impreuna cu Oprah Winfrey, relateaza People.

„A fost incredibil de greu pentru amandoi”

Un al doilea extras din interviu, in care Harry vorbeste despre mama sa, Printesa Diana, a fost difuzat in emisiunea „60 Minutes”. „Stiti, sunt linistit si fericit sa ma aflu aici, vorbind cu tine si cu sotia mea alaturi, pentru ca nu-mi pot imagina cum ar fi fost pentru ea sa treaca singura prin tot acest proces in urma cu cativa ani. Fiindca a fost incredibil de greu pentru amandoi, dar macar ne-am avut unul pe celalalt”, a marturisit Harry, evocand presiunea mediatica cu care s-au confruntat.

Decizia ducilor de Sussex de a renunta la indatoririle regale, la inceputul anului trecut, si de a se stabili in Statele Unite, a provocat nemultumire in familia regala britanica. Palatul Buckingham a anuntat ca Harry isi va pierde titlurile militare, la care tinea foarte mult, si ca el si Meghan nu vor mai patrona organizatiile britanice de caritate.

Chiar daca nu mai folosesc titlurile de „alteta”, Harry si Meghan isi vor pastra titlul nobiliar, scrie People. „Desi suntem intristati de decizia lor, Ducele si Ducesa vor ramane membri iubiti ai familiei”, se arata in comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Printul William este foarte suparat pe fratele sau: Comportamentul lui Harry i-a lasat un gust amar

Dupa ce au parasit casa regala, Harry si Meghan, s-au stabilit, impreuna cu fiul lor, Archie, in Montecito, California, unde au cumparat o proprietate de lux. Ei au anuntat de Valentine’s Day
ca asteapta al doilea copil.

Foto: Instagram/@sussexroyal