Printul Harry, intristat de tensiunile din familia regala dupa ce a plecat in America

1
De Maria Constantin
25 ian. 2021

Harry este fericit in California, unde traieste impreuna cu sotia lui, Meghan Markle, dar are inima franta din cauza tensiunilor pe care le-a starnit decizia de a parasi casa regala.

Un prieten al ducilor de Sussex, jurnalistul Tom Bradby — care a calatorit cu ei in Africa pentru a realiza documentarul „Harry & Meghan: An African Journey” – a vorbit in episodul de duminica al emisiunii „Love Your Weekend” de la ITV despre cum se simt Harry si Meghan dupa ce s-au mutat in California.

„Cred ca se simt mai bine, da… Deci sunt nefericiti? Nu, cred ca sunt multumiti, lucrurile pe care le fac sunt destul de interesante”, a spus Bradby. „Ma gandesc ca el are inima franta din cauza situatiei din familia sa. Nu am o confirmare, dar asta se simte, clar”, a spus jurnalistul citat de Page Six.

Lucrurile stau mai bine intre frati

„In mod clar, situatia din familia lui nu este ideala si a fost un an greu pentru toata lumea, dar sunt ei nefericiti acolo? Nu cred. Cred ca sunt destul de multumiti, dar pozitia lor e una dificila, vine cu anumite responsabilitati si critici. Nici pentru William nu-i usor”, a adaugat Bradby.

Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa revina pe retelele de socializare

Din fericire, exista informatii care atesta ca Harry si William au o relatie stransa. „Au fost mai multe apeluri telefonice si video de Craciun si de Anul Nou, iar ducii de Sussex le-au trimis daruri ducilor de Cambridge si viceversa”, a declarat experta Katie Nicholl pentru ET.

„Lucrurile stau un pic mai bine intre William si Harry. Daca te intorci inapoi cu un an, cei doi frati abia daca isi mai vorbeau”, a mai spus Nicholl.

Foto: Getty Images.