Printul William vorbeste in fiecare zi cu copiii sai despre pandemie

1
De Maria Constantin
15 ian. 2021

William vrea ca George, Charlotte si Louis sa inteleaga sacrificiile pe care oamenii le fac in timpul pandemiei de COVID-19.

Cel mai simplu mod de a-i ajuta pe cei mici sa treaca mai usor prin aceasta perioada grea este sa le vorbesti despre asta si sa-i ajuti sa inteleaga cu ce se confrunta.

Printul William a vorbit despre cum isi indeplineste rolul de tata in timpul pandemiei de COVID-19, scrie Harper’s Bazaar. Intr-un apel video cu echipa de la Homerton University Hospital din Londra, Ducele de Cambridge a dezvaluit ca discuta in fiecare zi cu copiii sai despre pandemie.

„Eu si Catherine si toti copiii vorbim despre voi in fiecare zi, vrem sa ne asiguram ca ei inteleg sacrificiile pe care voi toti le faceti”, le-a spus William cadrelor medicale. „Un mare multumim pentru toata munca grea, noptile nedormite, lipsa, anxietatea, epuizarea si tot ceea ce faceti, va suntem foarte recunoscatori”, a adaugat printul.

Kate si William strang fonduri pentru cadrele medicale

Contul oficial de Instagram al Palatului Kensington a publicat secvente din intalnirea virtuala a Printului William cu echipa medicala de la spitalul londonez. „Va suntem recunoscatori pentru munca incredibilei echipe medicale. Printul William a vorbit cu membrii echipei de la Homerton University Hospital din Londra pentru a le cunoaste experientele din ultimele saptamani si a le multumi pentru eforturile lor continue”, este mesajul postat langa imagine.

Momentul culminant al relatiei dintre William si Kate Middleton: Printul a anuntat-o la telefon ca se desparte de ea

„In ultimele saptamani, Homerton University Hospital a avut cel mai mare numar de internari de la izbucnirea pandemiei, cu peste 200 de pacienti cu COVID tratati chiar acum. Oferirea de sprijin psihologic echipei intr-o perioada atat de grea este esentiala, iar acest lucru a fost sustinut de Homerton University Hospital NHS Foundation Trust”, continua mesajul.

Postarea mai arata ca William si Kate Middleton patroneaza din decembrie actiunea caritabila @nhscharitiestogether, prin care s-au strans fonduri pentru oferirea de pachete pentru micul dejun oferite cadrelor medicale. Se doreste, de asemenea, ca din fondurile colectate sa fie amenajata o sala de relaxare pentru echipa medicala de la Urgente.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal