Rami Malek spune ca a prins-o cu garda jos pe ducesa Kate Middleton atunci cand i-a pus intrebari personale

1
De Maria Constantin
11 oct. 2021

Actorul american a avut o discutie interesanta cu Kate Middleton.

Rami Malek a dezvaluit marti, in emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, ca in timpul discutiei cu Ducesa de Cambridge si Printul William, la premiera de la Londra a filmului „No Time to Die”, si-a amintit de ultima lor intalnire, la gala premiilor BAFTA, in februarie 2019. Malek a primit atunci trofeul pentru cel mai bun actor dupa ce l-a interpretat pe Freddie Mercury in „Bohemian Rapsody”, scrie People.

Actorul i-a spus lui Kimmel ca ducii „isi fac temele” si cunosc filmografia actorilor, dar a susprins-o pe Kate cand a intrebat-o cum se descurca cu cresterea copiilor. „M-am uitat la Printesa Kate la un moment dat si i-am zis ‘Trebuie sa fie obositor’. Iar ea m-a intrebat: ‘De ce?’. ‘Ai un copil mic, nu?’. Cred ca a fost surprinsa”, a povestit actorul, referindu-se la Printul Louis, care avea zece luni atunci.

„Am prins-o cu garda jos pentru o secunda”

„Kate m-a intrebat ce mai fac. Iar eu i-am raspuns: ‘Nu, ce mai faci tu?’. Si ea m-a privit in cel mai regal si elegant mod. Imagineaza-ti, trebuie sa fii imbracat la patru ace, trebuie sa stai de vorba cu toti actorii”, a mai spus Malek.

„Sunt foarte atenti. Dar a fost foarte cool. Cred ca am prins-o cu garda jos pentru o secunda. Si a avut privirea aceea, in cea mai eleganta si profesionista si mai regala maniera – ‘Da, e greu sa ai un copil'”, a adaugat starul.

O doza reconfortanta de normalitate

Malek a mai dezvaluit ca atunci s-a oferit sa faca pe dadaca cu Printul Louis pentru ca ducii sa poata sa se bucure de o seara impreuna, dar Kate nu a acceptat propunerea. „Cea mai haioasa chestie a fost ca i-am zis: ‘Daca vreodata ai nevoie de o zi libera, de putin timp liber, sunt disponibil pentru tine’. Ea a zis: ‘Ce vrei sa spui?’. „Pot sa fiu dadaca, voi iesiti, va distrati'”, a povestit castigatorul premiului Oscar.

Kate Middleton a purtat o rochie aurie „regala” la premiera noului film James Bond

Rami Malek a relatat luni pentru Entertainment Tonight cum a decurs discutia cu Printul William si Kate: „Am incercat sa-i tratez ca pe oricine altcineva. Sunt sigur ca o doza de normalitate este destul de reconfortanta pentru ei.”

Starul a vorbit si despre cum a fost sa urmareasca filmul „No Time to Die”, in care a jucat si el, din spatele ducilor de Sussex. „Le-am ghicit reactiile din limbajul corpului”, a spus el. „N-o sa vorbesc in locul lor, dar au parut destul de surprinsi de film”, a adaugat Malek.

Foto: PR; Getty Images.