Regina Elisabeta ar fi fost mandra de reuniunea Printului William cu fratele sau, Printul Harry, spune un expert regal

1
De Georgiana Dorobantu
13 sept. 2022

Printul William si Printul Harry si-au facut aparitia impreuna cu sotiile lor in fata Castelului Windsor, pentru a-i saluta pe cei veniti sa ii aduca un ultim omagiu Reginei.

Fanii familiei regale au fost incantati sa descopere ca Printul William si Printul Harry, care au avut o relatie dificila in ultimii ani, au coborat impreuna din masina pentru a-i saluta pe cei prezenti in fata Castelului Windsor.

William, Harry, Meghan Markle si Kate Middleton au petrecut 40 de minute privind marea de flori, omagii si mesaje depuse in fata castelului in onoarea bunicii lor, Regina Elisabeta, care a incetat din viata joi, 8 septembrie.

Cum se schimba titlurile regale dupa moartea Reginei? Copiii lui Harry devin printi, iar Kate ar putea primi titlul purtat de Printesa Diana

Cei patru au citit mesajele aduse de public si au dat mana cu unii dintre cei prezenti la castel, care s-au aratat incantati de aparitia surpriza a celor doi printi si a sotiilor lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de WCVB News Center 5 (@wcvb5)

Ducii de Cambridge si cei de Sussex au aparut ultima data impreuna in public cu ocazia Zilei Commonwealth, sarbatorita in data de 9 martie.

Potrivit Page Six, William, care a primit titlul Print de Wales dupa urcarea la tron a tatalui sau, a fost cel care a lansat aceasta invitatie pentru Printul Harry si Meghan Markle. William le-a propus celor doi sa intampine impreuna publicul si sa priveasca florile aduse de supusi regretatei lor bunici.

„Au lasat neintelegerile deoparte, pentru Regina”

„Suntem cu totii recunoscatori – ambele parti au lasat neintelegerile deoparte, pentru Regina”, a declarat o sursa regala pentru Page Six.

„Oferindu-i o ramura de maslin fratelui sau, Printul William a ales sa traiasca dupa crezul buncii sale, despre care Regele Charles al III-lea a spus ca avut ‘capacitatea infailibila de a vedea intotdeauna ce e mai bun in oameni'”, a mai spus sursa.

Expert in monarhie: Esecul casniciei cu Printesa Diana il va bantui mereu pe Printul Charles

„Initiativa a fost a Printului William, dar era necesar ca Harry sa isi dea acordul. Iar acest lucru, in sine, inseamna un pas inainte. Amandoi sunt foarte incapatanati si amandoi au dat vina unul pe celalalt pentru instrainarea dintre ei”, a scris pentru Daily Mail expertul in monarhie Richard Kay.

Reintalnirea dintre frati nu a fost singurul semn ca relatia Printului Harry cu familia sa se imbunatateste.

In timpul primului sau discurs public de cand a devenit Rege, Charles si-a aratat sustinerea pentru fiul sau cel mic si pentru nora sa.

„Vreau, de asemenea, sa imi exprim dragostea pentru Harry si Meghan, care continua sa isi construiasca vietile peste ocean”, a spus Charles in mesajul video preinregistrat, difuzat vineri la posturile de televiziune din Marea Britanie.

Foto: Instagram/The Royal Family