Se va lansa un nou documentar Netflix despre Jennifer Lopez: ce calitati au transformat-o in superstarul de azi?

1
De Irina Constantin
18 apr. 2022

Actrita, cantareata, femeie de succes si model pentru milioane de femei. Cum a reusit si ce nu a stiut publicul pana acum?

De la „If You Had My Love”, prima ei melodie fredonata de milioane de oameni, si jurizarea American Idol, pana la sute de show-uri live in toata lumea, filme celebre si parfumuri lansate sub propriul brand. Jennifer Lopez este o artista completa, a carei viata a fost mai mult sau mai putin expusa fanilor pana acum.

Acum, in 2022, vedeta va fi protagonista documentarului Halftime, ce va aparea pe Netflix in luna iunie. La putin timp dupa implinirea varstei de 52 de ani, J. Lo va vorbi despre toate aspectele vietii ei si va dezvalui detalii pe care nu le-a mentionat in presa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Halftime, noul documentar despre viata lui Jennifer Lopez, apare anul acesta pe Netflix

Premiera documentarului va avea loc la festivalul de film Tribeca, pe data de 8 iunie, iar apoi va deveni disponibil pe Netflix incepand cu jumatatea lunii iunie.

Jessica Simpson e mai increzatoare ca oricand: a postat un selfie in bikini dupa ce a slabit 45 de kilograme

Comunicatul de presa care a anuntat lansarea productiei spune: „Documentarul va oferi o privire de ansamblu in spatele cortinei, dezvaluind determinarea si munca intensa datorita carora J. Lo a ajuns un icon mondial. Filmul se axeaza pe cariera si pe viata ei, cu accent pe momentul de la Superbowl din 2020, care a primit aprecieri de la milioane de oameni din toata lumea”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

„Este doar inceputul!” – Jennifer Lopez

Artista a anuntat si ea stirea pe contul ei de Instagram, unde a postat afisul documentarului, cu mesajul „Acesta este doar inceputul”. Filmul apare intr-o perioada cel putin interesanta din viata lui J. Lo, la scurt timp dupa ce aceasta s-a logodit (a doua oara) cu Ben Affleck, marea sa iubire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Nu este prima data cand Jenny vorbeste despre viata ei. Aceasta a lansat in 2014 o carte numita „True Love”, in care povesteste cum a fost anul in care a fost plecata intr-un turneu urias. Cartea este ca un jurnal personal, a declarat J. Lo.

Inelul de logodna pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck are un diamant extrem de rar. Ce cred expertii

De aceasta data insa, documentarul va include mult mai multe detalii din viata artistei, atat personale, cat si legate de cariera ei si felul in care reuseste sa gestioneze totul.

Foto: Instagram/@jlo