Selena Gomez s-a saturat sa fie in razboi cu actuala sotie a lui Justin Bieber: „Fanii trebuie sa inteleaga ca relatia noastra e in trecut”

1
De Maria Constantin
20 dec. 2020

A devenit deja obositor pentru toata lumea, este de parere vedeta.

Justin Bieber si Hailey Baldwin au vorbit saptamana trecuta despre un fan al cantaretului care isi incuraja urmaritorii sa troleze un live de pe contul de Instagram al lui Hailey. El propunea si un mesaj provocator pentru aceasta actiune, indemnandu-i sa scrie „ca Selena este o partenera mai buna pentru el”.

Nu doar Justin si sotia lui s-au saturat de aceasta poveste cu „Selena contra Hailey”. O sursa citata de Entertainment Tonight a declarat: „Selena, Justin si Hailey nu mai vor sa auda de povestea cu „Selena versus Hailey”. Este obositor pentru toata lumea si vor ca oamenii sa treaca peste asta si sa nu se mai concentreze pe negativism si pe situatii care tin de trecut.”

Cu ce se confrunta Justin si Haley in fiecare zi

Justin a luat de mai mult timp pozitie in aceasta problema: „Aceasta este scuza trista a unui om care ii incurajeaza pe altii intr-un video sa-mi vaneze efectiv sotia, spunandu-le sa pomeneasca ca fosta mea iubita e mai buna. Am vrut sa va dezvalui asta pentru ca oamenii sa-si faca o idee despre ceea ce infruntam in fiecare zi”, a declarat el.

„Este extrem de greu sa alegi sa mergi mai departe cand vezi oameni ca acestia, care instiga alti oameni pentru a ataca persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a adaugat Bieber.

Justin Bieber, dupa doi ani de casnicie cu Hailey Baldwin: „Tu ma faci un om mai bun”

Un semn clar ca Justin si Selena au lasat in urma trecutul lor este ca artista ar avea o relatie cu baschetbalistul profesionist Jimmy Butler, scrie Women’s Health. ET a scris, insa, ca Selena ramane rezervata in privinta unei relatii si nu se grabeste.

Justin Bieber, in varsta de 26 de ani, si modelul Hailey Rhode Baldwin (24 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin, s-au casatorit civil la New York, in septembrie 2018, dupa o relatie de doi ani.

Anterior, Justin Bieber a avut o relatie de sapte ani, presarata cu mai multe despartiti si impacari, cu Selena Gomez.

Foto: Instagram