Selena Gomez se gandeste sa renunte la muzica: „E greu cand lumea nu te ia in serios“

1
De Maria Constantin
16 mart. 2021

Cantareata e nemultumita de modul in care e privita muzica sa, dar vrea sa mai faca o incercare inainte de a lua decizia de a se retrage.

Selena Gomez a trecut prin multe momente grele – relatia cu suisuri si coborasuri pe care a avut-o cu Justin Bieber, terminata cu un esec, problemele de sanatate (a fost diagnosticata cu boala Lupus) si acum criza din activitatea sa profesionala. Ea a marturisit ca s-a gandit sa se retraga.

„Am avut momente cand mi-am zis: ‘La ce bun?’ De ce sa mai fac asta?”, a declarat artista in varsta de 28 de ani intr-un articol publicat in editia din aprilie a revistei Vogue. „Am simtit ca ‘Lose You to Love Me’ a fost cel ami bun cantec pe l-am facut vreodata, iar pentru unii tot nu-i de ajuns”, s-a plans ea.

Ultima incercare inainte de parasi scena

Vedeta originara din Texas a lansat trei albume cu fosta ei trupa, Selena Gomez & the Scene, intre anii 2009 si 2011. Ea a ales apoi o cariera solo si a avut zece piese care au patruns in topul Billboard Hot 100, scrie Us Weekly. „Lose You to Love Me”, un single de pe ultimul ei album, intitulat „Rare”, a fost lansata in octombrie 2019 si a devenit melodia cu cel mai mare succes din cariera ei care a urcat pe primul loc in topul Billboard.

Desi are multi fani, artista a spus in interviul publicat de Vogue ca ii este greu sa se considere multumita „cand lumea nu te ia in serios” ca artist. „Cred ca sunt multi oameni care se bucura de muzica mea si le sunt foarte recunoscatoare, pentru asta continui, dar cred ca data viitoare cand o sa fac un album va fi altfel”, a explicat.

„Vreau sa mai fac o incercare inainte de a ma retrage din muzica”, a adaugat Selena.

Inainte de a incepe cariera muzicala, Selena Gomez a jucat in productia Disney „Wizards of Waverly Place”, din 2007 pana in 2012. Vedeta se gandeste acum sa-si relanseze activitatea in domeniul filmului, atrasa de experienta de producator executiv al filmului Netflix „13 Reasons Why”.

Nu se stie ce va urma

„Inca n-am ajuns la ceea ce vreau sa fac”, a spus Gomez, adaugand ca are nevoie sa primeasca rolurile pe care si le doreste. „Abia astept momentul in care un regizor va vedea de ce sunt in stare, ceea ce nimeni nu a vazut niciodata… Vreau doar sa incep.”

Desi perioada in care filma pentru Disney Channel a ramas departe in urma, vedeta nu uita senzatia pe care o traia cand era un copil-vedeta. Nu i-a fost usor sa-si gaseasca identitatea crescand in lumina reflectoarelor, dar acum se simte pregatita pentru a fi, in sfarsit, vazuta asa cum este ea.

Selena Gomez vorbeste pentru prima oara despre cicatricea cu care a ramas dupa operatie: „Nu am putut sa o arat mult timp”

„Cele mai bune lucruri mi se intampla acum”, a spus ea in noiembrie pentru The Newsette, referindu-se la ziua in care a fost lansat hit-ul „Lose You to Love Me”. „De asta merita. Toti acesti ani plini de confuzie, fiind indragostita si toate lucrurile astea… si in sfarsit a fost un nou inceput”, a marturisit artista. „Si nu pentru ca le-a placut tuturor; a fost doar o intelegere a motivului pentru care am trecut prin tot ceea ce am trecut”, a adaugat ea.

Foto: Getty Images.