Selena Gomez si-a dezamagit fanii: Nu a mentionat-o in noul sau documentar pe Francia Raisa, prietena care i-a donat un rinichi

1
De Georgiana Dorobantu
8 nov. 2022

Selena Gomez pare sa nu mai fie in relatii bune cu Francia Raisa, cea mai buna prietena a sa si cea care i-a donat un rinichi.

Selena, in varsta de 30 de ani, care sufera de lupus, s-a imbolnavit grav in anul 2017 din cauza complicatiilor provocate de aceasta afectiune autoimuna. La acea vreme, prietena sa, care este de asemenea actrita, i-a donat un rinichi.

Starul Disney a vorbit deschis despre problemele sale de sanatate in documentarul „My Mind & Me” pe care l-a lansat recent, dar nu a mentionat-o deloc pe Raisa. Iar intr-un interviu recent pentru Rolling Stone, Gomez a declarat ca Taylor Swift este singura sa prietena celebra, desi Francia Raisa este o actrita latino care a jucat intr-o serie de filme de succes, printre care „Bring It On: All or Nothing”, „The Secret Life of the American Teenager” si „Grown-ish”.

8 gustari sanatoase pe care vedetele le adora: Selena Gomez are o preferinta ciudata

Francia nu o mai urmareste pe Selena pe Instagram, dupa lansarea documentarului, si a fost atat de enervata de comentariul pe care Gomez l-a facut despre Taylor Swift incat a scris „interesant” in sectiunea de comentarii a unei postari E!News.

„Imi pare rau ca nu am mentionat toti oamenii pe care ii cunosc”

Duminica, Selena si-a socat fanii dupa ce a adaugat un comentariu la un video de pe TikTok in care se vorbea despre faptul ca Raisa nu o mai urmareste pe Instagram pentru ca nu a fost mentionata in documentar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Imi pare rau ca nu am mentionat toti oamenii pe care ii cunosc”, a scris Selena in sectiunea de comentarii.

Selena Gomez a declarat saptamana trecuta ca singura sa prietena apropiata din lumea showbiz este Taylor Swift.

Selena Gomez va face dezvaluiri despre Justin Bieber in noul ei documentar

„Nu m-am integrat niciodata intr-un grup de fete care erau celebre. Singura mea prietena din industrie este Taylor”, a spus actrita si cantareata in interviul pentru Rolling Stone.

Gomez a vorbit, de asemenea, despre faptul ca are un rinichi donat, dar nu a mentionat ca Raisa este donatoarea.

Artista a detaliat problemele sale grave de sanatate si in noul documentar despre viata ei, iar un moment dat a izbucnit in lacrimi atunci cand a vorbit despre simptomele cu care s-a confruntat.

Selena Gomez si Francia Raisa au fost prietene timp de peste zece ani si in trecut au declarat ca se considera surori.

In luna iulie, Francia a vorbit despre modul in care a fost nevoita sa-si schimbe dieta dupa ce i-a donat un rinichi Selenei Gomez, care sufera de lupus, o afectiune autoimuna care face ca sistemul imunitar al corpului sa atace tesuturi sanatoase din organism.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Atunci cand a anuntat pe social media ca a suferit un transplant de rinichi, Selena a distribuit o poza in care apare alaturi de Francia, pe patul de spital. Ea a publicat un mesaj emotionant adresat prietenei sale, care i-a salvat viata.

„Nu exista cuvinte prin care ii pot multumi suficient frumoasei mele prietene Francia Raisa”

Ea mi-a oferit darul suprem si s-a sacrificat donandu-mi un rinichi. Sunt incredibil de binecuvantata. Te iubesc atat de mult, surioara”, a scris Selena la acea vreme.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MIX (@mix.my)

Actrita si cantareata a descris la scurt timp dupa transplant cat de grava a fost starea sa de sanatate din cauza afectiunii de care sufera.

Selena Gomez, despre decizia care i-a salvat viata: „Era ceva foarte nesanatos“

„Rinichii mei cedau. Mentalitatea mea era sa merg mai departe. Ea a locuit cu mine in timpul acestei perioade in care rinichii mei cedau. Nu voiam sa-i cer asta niciunei persoane din viata mea. Gandul de a-i cere cuiva sa faca asta a fost foarte dificil pentru mine. Ea s-a oferit voluntar si a facut-o. Pe langa faptul ca cineva se poate oferi, este incredibil de dificil sa gasesti pe cineva compatibil. Faptul ca ea a fost compatibili este de-a dreptul incredibil. Este ireal”, a declarat Selena la acea vreme.

Dar la numai un an dupa transplantul de rinichi, cele doua aveau deja conflicte, Francia fiind nemultumita de „stilul de viata nesanatos” al Selenei si faptul ca aceasta consuma alcool.

Cu toate acestea, ele s-au impacat in 2021, dupa ce Raisa a vorbit despre intreg procesul de donare a rinichiului intr-o serie de postari pe social media.

Ea a fost prezenta in luna iulie la ziua de nastere a cantaretei, iar Selena a distribuit pe TikTok un filmulet in care apare alaturi Francia.

Foto: Getty Images