Serena Williams crede in Meghan Markle: „Este cea mai puternica persoana pe care o stiu“

1
De Maria Constantin
3 apr. 2021

Sportiva americana o sustine pe prietena sa dupa interviul pe care aceasta l-a realizat cu Oprah.

Dupa interviul controversat cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a starnit multe reactii negative in Marea Britanie. Insa peste Ocean are un aliat de neclintit: prietena sa, Serena Williams, nu a incetat niciodata sa creada in ea si sa o sprijine.

Tenismena americana i-a trimis dupa interviu o scrisoare de sustinere Ducesei de Sussex, in care vorbeste despre rasismul cu care aceasta s-a confruntat in cadrul familiei regale, lipsa de intelegere cu care s-a confruntat si despre problemele ei mentale.

Intruchiparea tariei

Serena si-a reiterat sprijinul pentru prietena sa intr-un episod special al show-ului „Shine Series”, prezentat de brandul Stuart Weitzman pe YouTube, numind-o pe Meghan „intruchiparea tariei”, relateaza Harper’s Bazaar.

Reprezentanta de imagine la nivel global a companiei Stuart Weitzman, Williams a discutat cu Behnaz Ghahramani, responsabil de marketing al brandului, in serialul dedicat figurilor care inspira oamenii sa-si descopere forta.

„Meghan este o persoana minunata si cred ca e intruchiparea tariei, intruchiparea increderii, intruchiparea altruismului si intruchiparea a tot ceea ce este ea si a tot ceea ce a trait”, a spus Serena despre prietena sa.

„Stiu ca nu este usor si puteti vedea din interviu ca n-a fost usor. Dar a avut atata atitudine si inca are foarte multa clasa”, a continuat ea.

„Cred ca este cea mai puternica persoana pe care o stiu. Nu cunosc pe nimeni altcineva care sa se descurce la o scara globala cu afirmatii care sunt neadevarate, minut dupa minut. Nici macar zi dupa zi, ci minut dupa minut, este aruncata cate o acuzatie neadevarata despre ea”, a mai spus campioana americana.

„Concurez tot timpul contra femeilor”

Serena a amintit de scrisoarea pe care i-a trimis-o ducesei dupa interviul cu Oprah, prin care o pretuia pe prietena sa altruista si condamna „institutiile rasiste si sexiste si folosirea presei pentru a denigra femei si persoane de culoare”.

„Cred ca era important pentru mine sa spun ceva fiindca am obosit sa stau si sa vad atata negativism”, a spus Williams.

Confesiunile unei campioane: Serena Williams a castigat meciuri in timp ce se confrunta cu migrene puternice

Tenismena a mai vorbit despre sustinerea altor femei si despre lectiile pe care isi doreste sa i le ofere fiicei sale, Olympia. „Concurez tot timpul contra femeilor. Putem sa ne luptam cu dintii si cu unghiile, dar asta nu inseamna ca avem ceva una contra celeilalte. Eu te sustin si iti doresc tot binele”, a explicat ea.

„Sper sincer ca o pot inspira pe Olympia si noua generatie de fete sa creada ca totul este posibil. Si, mai ales, sa creada in ele”, a subliniat Serena.

Foto: Instagram/Serena Williams