Tom Cruise, furios pe echipa de la „Mission: Impossible 7“ care a incalcat protocolul COVID-19: „Daca mai vad asa ceva, ati plecat!“

1
De Maria Constantin
19 dec. 2020

Actorul a fost inregistrat in timp ce critica dur echipa de filmare a productiei „Mission: Impossible 7“ dupa ce a observat incalcarea protocolului sanitar.

Tom Cruise a facut o criza de nervi cand a vazut ca echipa de filmare a productiei „Mission: Impossible 7” a negjilat masurile de siguranta sanitara. Intr-o inregistrare audio de doua minute, difuzata joi de tabloidul britanic The Sun si confirmata de surse citate de cotidianul The New York Times, actorul in varsta de 58 de ani urla la membrii echipei de productie, in timpul filmarilor de la Londra.

Cruise explica faptul ca se afla sub presiune pentru a da un exemplu despre modul in care un film poate fi realizat in conditii de siguranta in timpul pandemiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Cruise (@tomcruiseoffcial)

„Nu mai vreau sa vad asa ceva!”

Starul s-a enervat cand a vazut doua persoane una langa cealalta in fata unui monitor. „Daca mai vad asa ceva, ati plecat!”, le-a spus el.

„In Hollywood se fac filme acum datorita noua. Pentru ca ei cred in noi si in ceea ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio nenorocit, companii de asigurari, producatori si se uita la noi si ne folosesc pentru a-si face filmele. Noi cream mii de locuri de munca. Nu mai vreau sa vad asa ceva din nou! Niciodata!”, a strigat Cruise.

„Nu aveti scuze. Puteti sa le spuneti asta celor care isi pierd casele din cauza ca industria noastra se inchide. Nimeni n-o sa le puna mancarea pe masa sau sa le plateasca studiile. Cu ideea asta ma culc in cap in fiecare noapte – viitorul acestei industrii! Asa ca, imi pare rau, n-aveti nicio scuza”, a continuat starul.

„Sunteti concediati”

„V-am spus si acum vreau asta, iar daca n-o faceti, sunteti afara. N-o sa inchidem filmul asta nenorocit! S-a inteles? E clar? Intelegeti ce vreau? Intelegeti ce responsabilitate aveti? Pentru ca daca nu puteti fi rezonabili si nu pot sa inteleg logica voastra, sunteti concediati. Asta e. Am incredere in voi sa fiti aici”, a mai spus Cruise.

Filmarile pentru productia de actiune in care joaca Cruise au fost oprite in Italia in luna februarie, dupa izbucnirea pandemiei, dar au fost reluate la Roma in octombrie. Productia a fost oprita la Roma, in octombrie, dupa ce 12 membri ai echipei au fost depistati pozitiv, dar reluata o saptamana mai tarziu, si au continuat la Londra pentru doua saptamani, arata Variety.

Amanari in serie

Al saptelea film din franciza „Mission: Impossible”, regizat de Christopher McQuarrie, este programat pentru lansare in noiembrie 2021, dupa ce a fost amanat. Un alt film important al lui Tom Cruise, „Top Gun: Maverick”, programat pentru lansare in luna iunie, a fost amanat pentru decembrie, apoi in iulie 2021, din cauza pandemiei, scrie People.

Filme a caror actiune se petrece in 2020. Ce au prezis ca se va intampla

In august, Tom Cruise se arata incantat de redeschiderea cinematografelor in conditii de siguranta dupa mai multe luni in care salile au fost inchise. Actorul a distribuit o inregistrare video in care purta o masca de protectie in timp ce mergea la Londra sa vada la cinema superproductia „Tenet” a lui Christopher Nolan. „Bun film. Buna imagine. Mi-a placut”, a scris el.

In sala, unde jumatate din locuri erau ocupate, Cruise a stat inclinat pe spate in fotoliu, cu masca pe fata. Dupa ce filmul s-a terminat, starul s-a ridicat si le-a spus celor cu care a venit la cinema: „Ma bucur ca v-ati intors cu totii la cinema!”.

Foto: PR.