Un detectiv particular isi cere iertare pentru ca i-a „furat” anii adolescentei Printului Harry

1
De Maria Constantin
27 nov. 2021

Gavin Burrows a cerut scuze pentru ca „i-a furat“ tineretea normala ducelui de Sussex.

Un detectiv privat a dezvaluit recent ca a facut parte din cultura nemiloasa a presei care l-a atacat „fara mila” pe Printul Harry in anii adolescentei.

Gavin Burrows a cerut scuze public pentru comportamentul sau anterior in documentarul „The Princes and the Press”, realizat de BBC, care exploreaza relatiile printilor Harry si William cu presa.

„Practic am facut parte din grupul de oameni care i-au rapit anii unei tinereti normale”, a marturisit Burrows, acum in varsta de 37 de ani. Cultura media de la inceputul anilor 2000 era nemiloasa, a adaugat acesta.

Detectivul privat l-a descris pe Harry drept „noua Diana”, facand referire la mama printului, Diana, care a murit intr-un accident in 1997. In cautarea de informatii secrete despre Harry, Burrows a supravegheat-o pe fosta iubita a printului, Chelsy Davy, cu care acesta a avut o relatie sinuoasa timp de sase ani, relateaza People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kfb (@kelvinfbruce)

Ce cauta un detectiv la fosta iubita a Printului Harry

„Am interceptat multe mesaje vocale, i-am interceptat telefoanele si toate comunicatiile. Chelsy se lauda prietenelor sale ca se intalneste cu el”, a spus Burrows.

Acesta a verificat si datele medicale ale tinerei, incercand sa afle daca ea a avut boli transmisibile sexual sau daca a facut avort.

Burrows a cerut scuze, spunand ca ii pare rau ca a actionat in acest mod. „Eram lacom, ma drogam cu cocaina si traiam intr-o falsa stare de grandoare”, a spus el.

Roya Nikkhah, de la The Sunday Times, spune in documentar ca atentia publica a fost greu de gestionat pentru fostele iubite ale Printului Harry. „Cand te intalnesti sau planuiesti sa te casatoresti cu un membru al familiei regale, atentia pe care o suporti este enorma”, a spus editorul.

De ce nu au functionat relatiile anterioare ale printului

„O explicatie partiala pentru faptul ca relatiile anterioare ale lui Harry cu Chelsy Davy si Cressida Bonas nu au functionat este ca niciuna dintre ele nu a dorit sa suporte un asemenea nivel de interes al media”, a adaugat ea.

„In acel moment, el avea 30 de ani. Multi dintre prietenii lui se casatorisera si aveau familii, iar el era foarte preocupat ca nu si-ar putea gasi pe cineva care sa suporte asta”, a mai spus Nikhah.

Printul Harry isi scrie memoriile, „cu sinceritate si precizie”: Cine va avea emotii cu privire la marturisirile lui?

Dupa ce relatia cu Meghan Markle a devenit publica in 2016, Harry a confirmat informatia print-un comunicat in care condamna „valul de abuz si hartuire” la care a fost supusa fosta actrita.

Cuplul s-a casatorit in mai 2018 (la nunta au fost prezente si fostele iubite ale printului, Davy si Bonas), iar acum Harry si Meghan au doi copii. Ei s-au mutat in California anul trecut, dupa ce au renuntat la indatoririle regale.

„Dezinformarea este o criza umanitara”

Harry a vorbit recent despre dezinformarea pe internet, dand ca exemplu experienta sa: „Dezinformarea este o criza umanitara”, a spus el in conferinta RE-WIRED organizata la inceputul acestei luni de revista Wired.

„Am simtit-o personal de-a lungul anilor, iar acum o vad cum se intampla la nivel global. Cea mai infricosatoare parte este ca nu trebuie sa fii online ca sa te afecteze. E important sa recunosti ca aceasta problema nu-si are originea pe retelele de socializare. Am invatat de la o varsta frageda ca motivatiile publishingului nu sunt neaparat in linie cu cele ale adevarului”, a mai spus Harry.

Foto:Instagram/@sussexroyal