Printul Harry isi scrie memoriile, „cu sinceritate si precizie”: Cine va avea emotii cu privire la marturisirile lui?

1
De Maria Constantin
21 iul. 2021

Volumul ducelui de Sussex va fi lansat anul viitor, a anuntat luni editura Penguin Random House.

Printul Harry s-a hotarat sa-si spuna povestea intr-un volum de memorii pe care il va lansa in 2022. „Scriu asta nu pentru ca m-am nascut print, ci pentru barbatul care am devenit”, a transmis el intr-un comunicat.

„Am purtat multe palarii de-a lungul anilor, la propriu si la figurat, iar speranta mea este ca spunand aceasta poveste, cu suisurile si coborasurile, cu greselile si cu lectiile invatate, sa pot sa arat ca nu conteaza de unde esti, avem mai multe in comun decat crezi”, a adaugat Harry.

„Sunt profund indatorat pentru oportunitatea de a impartasi ceea ce am invatat pana acum de-a lungul vietii mele si incantat ca oamenii vor citi o relatare directa, precisa si reala a vietii mele”, a mai scris ducele in varsta de 36 de ani in comunicatul citat de People.

Harry are multe de povestit. Dar va spune tot?

Volumul va acoperi perioada copilariei lui Harry, etapa stagiului militar efectuat in Afganistan, dar si pe cea in care a devenit sotul lui Meghan Markle si tatal a doi copii – Archie, in varsta de doi ani, si Lilibet, nascuta in urma cu o luna.

Incasarile obtinute din vanzarea cartii vor fi donate unei organizatii de caritate, scrie People.

Printul Harry si Oprah Winfrey vor lansa un serial documentar

Nu se stie daca ducele de Sussex va mentiona in memoriile sale problemele cu care el si Meghan Markle s-au confruntat in sanul familiei regale britanice si care i-au determinat sa se mute in Statele Unite.

Un subiect sensibil

Cuplul a discutat despre acest subiect in controversatul interviu realizat de Oprah Winfrey, iar Meghan a spus atunci ca a fost redusa la tacere de casa regala si nu a primit sprijin cand s-a confruntat cu probleme mentale.

Totodata, ea a sustinut ca un membru al familiei regale s-a declarat ingrijorat de cat de inchisa va fi culoarea pielii lui Archie cand se va naste.

Interviul a determinat Palatul Buckingham sa redacteze un comunicat de 61 de cuvinte in numele Reginei, in care suverana se declara intristata de problemele pe care le-au intampinat Meghan si Harry. „Harry, Meghan si Archie vor fi mereu membri iubiti ai familiei”, se arata in documentul mentionat.

O sursa din cadrul casei regale a Marii Britanii a declarat pentru People ca raspunsul Reginei indica existenta unor neintelegeri in sanul familiei cu privire la unele acuzatii lansate in interviu.

Meghan a lansat si ea o carte

Disensiunile dintre Harry si familia regala au afectat puternic si relatia cu fratele sau mai mare, William. Cei doi s-au reintalnit de curand, cand ducele de Sussex a calatorit recent in Anglia pentru a participa la dezvelirea unei statui a Printesei Diana, ridicata la Palatul Kensington.

Primul serial realizat de Printul Harry si Meghan Markle pentru Netflix: „Heart of Invictus”

In ciuda fracturii dureroase a relatiei celor doi frati, o sursa a declarat pentru People ca intalnirea lor a fost „amabila si intima”. „S-a simtit ca o eliberare”, a spus sursa.

Nu doar Harry isi pune la incercare talentul literar. Meghan Markle (39 de ani) a fost si ea implicata in cateva proiecte editoriale. Dupa ce in 2018 a scris prefata unei carti de gatit vanduta in scopuri caritabile, ducesa a lansat recent volumul sau de debut, cartea pentru copii „The Bench”, inspirata de legatura dintre tati si fiii lor.

Foto: Getty Images.