Adele spune ca nu este logodita cu Rich Paul, dar se declara foarte fericita: „Nu am fost niciodata atat de indragostita!”

1
De Georgiana Dorobantu
17 aug. 2022

Adele a negat zvonul conform caruia s-a logodit cu iubitul sau, managerul sportiv Rich Paul.

Cantareata britanica, in varsta de 34 de ani, a vorbit intr-un interviu pentru Elle despre relatia sa.

„Nu sunt logodita. Doar ca imi plac bijuteriile!”, a spus artista in interviul pentru numarul din septembrie 2022 al revistei Elle. Ea a facut referire la zvonurile care au aparut in luna februarie, atunci cand a fost fotografiata purtand un inel cu diamant masiv la Gala Brit Awards.

„Nu sunt casatorita! Nu sunt casatorita!”, a raspuns Adele atunci cand a fost intrebata daca a fost ceruta in casatorie. Ea a continuat apoi, cantand: „Sunt doar indragostita! Sunt mai fericita ca niciodata. La fel de bine as putea fi casatorita”.

5 reguli de parenting pe care Reese Witherspoon le impune copiilor ei

Cantareata a confirmat ca isi doreste sa se casatoreasca din nou si ca are planuri sa-si mareasca familia alaturi Paul.

„Nu am fost niciodata atat de indragostita! Sunt obsedata de el”, a spus ea despre Paul. „In mod clar imi doresc mai multi copii. Sunt familista si sunt matriarha. Iar o viata stabila ma ajuta in muzica”, a adaugat artista.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Dar in prezent, Adele spune ca principala sa preocupare este seria de concerte din Las Vegas, pe care le-a reprogramat in iulie, dupa ce in luna ianuarie le-a anulat.

„Tot ce am in minte acum este Vegas”, a declarat ea pentru publicatia citata.

Desi relatia dintre Adele si Paul pare sa mearga perfect in prezent, cei doi au trecut printr-o perioada dificila la inceputul acestui an.

Cum a socat-o Kate Middleton pe Regina Elisabeta in ziua nuntii cu Printul William

Unele surse au dezvaluit pentru Page Six, in luna ianuarie, ca artista britanica „plangea si tipa” la iubitul ei, intr-o conversatie la telefon, in timpul pregatirilor pentru concertul din Vegas.

Iar Paul ar fi lipsit de la ziua de nastere a lui Adele, in mai, fiind alaturi de clientul sau, LeBron James, la o petrecere care a avut loc la Miami.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Din fericire, ei au reusit sa treaca peste dificultati. Chiar daca Adele a infirmat zvonul ca s-ar fi logodit, cele doua staruri s-au mutat impreuna anul acesta, intr-o locuinta din Beverly Hills, in valoare de 58 de milioane de dolari.

Adele a confirmat relatia cu Rich Paul in iulie 2021, dupa finalizarea divortului cu fostul sau sot, Simon Konecki, alaturi de care are un fiu in varsta de noua ani, pe nume Angelo.

Foto: Instagram/Adele