Meghan Markle nu se simtea frumoasa: „Eu eram ratusca cea urata”

1
De Maria Constantin
8 sept. 2022

Ducesa de Sussex a facut cateva marturisiri interesante despre primii ani ai tineretii sale. Ea a dezvaluit ca in liceu era singuratica si nu se simtea deloc frumoasa.

In ultimul episod al podcastului „Archetypes”, Meghan Markle a avut-o invitata pe actrita americana de origine indiana Mindy Kaling. Cele doua femei au povestit despre perioada liceului, iar Meghan a spus ca in acei ani era „ratusca cea urata”, scrie People.

„Uite, poate nu eram o frumusete conventionala ca acum… Aveam parul cret si masiv si o distanta uriasa intre dinti. Eu eram aia desteapta. Mereu si mereu, mereu si mereu. Si apoi am crescut”, si-a amintit Meghan.

Ducesa a adaugat ca atunci cand invata la scoala catolica Immaculate Heart in gimnaziu si la liceu, cauta sa fie tot timpul ocupata ca sa evite situatiile jenante din sala de mese, cand manca mereu singura.

„Dar n-am stat niciodata cu cineva la pranz. Eram cam singuratica si foarte timida si nu stiam unde-mi era locul. Si asa am devenit presedinta clubului multicultural, presedinta clasei in anul doi de studentie si presedinta clubului francez. Si astfel am ajuns sa am intalniri la pranz. Asa ca nu mai trebuia sa-mi fac griji referitoare la cei cu care voi sta la masa, fiindca eram tot timpul tare ocupata”, a spus ea.

Printul Harry a dezvaluit momentul in care si-a dat seama ca Meghan Markle este sufletul lui pereche

Meghan Markle a abordat si subiectul relatiei cu Printul Harry si modul in care o priveste publicul. „Cand am inceput sa ma intalnesc cu sotul meu si ne-am logodit, toata lumea zicea ‘O, Doamne, esti asa de norocoasa ca te-a ales pe tine’. Si, la un moment dat, dupa ce o auzi de un milion de ori, zici ‘Pai si eu l-am ales pe el'”, a spus ea.

„Dar, din fericire, am un partener care a contracarat acea poveste si a tot zis ‘Au inteles totul gresit. Eu sunt cel norocos pentru ca tu m-ai ales pe mine'”, a continuat ducesa, adaugand ca exista un stereotip care o infatiseaza ca pe o mare norocoasa.

„Se tot alimenteaza ideea asta ca astepti pe cineva care sa-ti spuna ca esti suficient de buna. Dar poate stii si singura ca esti suficient de buna”, a punctat ea.

Foto: depositphotos.com