Intentia importanta pe care Bella Hadid si-a setat-o pentru 2022

1
De Maria Constantin
2 feb. 2022

Dupa o perioada in care s-a confruntat cu depresia si anxietatea, supermodelul a decis ca in acest an se va concentra pe sanatatea sa mintala.

Bella Hadid a vorbit cu sinceritate despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima perioada, marcata de episoade de depresie si anxietate. Anul acesta, ea este hotarata sa recapete controlul asupra vietii sale si sa faca o prioritate din wellness, scrie Harper’s Bazaar.

Hadid a explicat intr-un apel pe Zoom cum a impiedicat-o jobul de model sa-si contruiasca o rutina solida, unul dintre cele mai importante lucruri care o ajuta sa-si mentina sanatatea mintala.

Schimbari de rutina pentru un nou stil de viata

„Nu aveam mult timp pentru mine ca sa pot lua decizii personale, sa-mi tin promisiunile pe care mi le faceam, sa-mi respect programul. Totul era in aer”, a spus vedeta. „Multa vreme am incetat sa-mi mai fac planuri fiindca mi-am dat seama ca nu am control asupra vietii mele”, a adaugat ea.

Hadid a explicat ca a facut efortul de a-si crea o rutina si a inceput sa patrunda mai adanc „in aceasta aventura a sanatatii”. Ea tine un jurnal in care scrie zilnic, isi monitorizeaza consumul de apa si isi impune limite in utilizarea retelelor de socializare, trecand pe primul loc nevoile sale.

Agenda 2022 Andreea Raicu, 147 lei, shop.andreearaicu.ro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kin Euphorics (@kineuphorics)

In plus, modelul incearca sa gateasca mai mult acasa dupa ce a observat ca aceasta activitate o ajuta sa se simta mai bine. „Cateodata mai iau o pizza sau burgeri, dar in general incerc sa mananc sanatos acasa”, a dezvaluit ea.

Ianuarie pe uscat

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Bella Hadid le-a facut recent pentru a-si recapata sanatatea si echilibrul interior a fost sa renunte la alcool. Desi nu i-a fost deloc usor, ea a participat si la provocarea Dry January („Ianuarie pe uscat”), reusind sa nu mai bea niciun strop de alcool in prima luna a anului.

Motivul pentru care Bella Hadid a fost nevoita sa renunte complet la alcool

Vedeta a marturisit ca un aliat important in desprinderea de aceasta dependenta a fost bautura non-alcoolica pe care a lansat-o, Kin Euphorics. „Ceea ce conteaza la Dry January este acel ritual al schimbarii obiceiurilor si sa fii capabil ca in loc sa torni vin in pahar sa bei ceva care iti face bine si te ajuta sa te hidratezi”, a spus ea.

Fara rezolutii majore in 2022

Vedeta a renuntat sa-si mai stabileasca o rezolutie importanta in 2022, optand pentru mici intentii la inceput de an, pe care sa le urmareasca si sa le indeplineasca. Ea a mentionat ca daca iti acorzi bunavointa, ai sanse mai mari sa-ti atingi obiectivele pe termen lung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

„Atunci cand incetez sa mai fac ceva sau cand dau gres, mi-e greu sa revin la rutina mea sanatoasa, dar cred ca este important sa ne reamintim ca intotdeauna putem sa o luam de la capat”, a spus modelul.

„Corpul meu este un templu”

Hadid a mai spus ca noul obiectiv de a se concentra pe wellness o ajuta sa limiteze lucrurile care ii aduc deservicii si ca va continua sa faca ceea ce este bun pentru corpul ei.

„E important sa fiu cinstita cu mine insami. Corpul meu este un templu si asa il voi trata”, a explicat ea. „Merit sa-mi acord aceasta atentie”, a adaugat vedeta.

Foto: Getty Images.